Marko - opinia (1) Mieszkam w Gdańsku od półtora roku, próbowałem na wejściówkę w kilku... Marko Przyjdź zobacz sam (1) Bardzo fajne miejsce dla ludzi którzy żyją sportem i tych którzy o nim nie... "chudy" Dzięki tej siłowni poznałem masę fajnych ludzi i poszerzyłem grono znajomych, kiedyś omijałem takie miejsca wielki łukiem, bo (1) Namówił mnie kolega, poszedłem tak od niechcenia dla jaj i się wciągnąłem.... Karol
Jak najbardziej na tak! (1) Obsługa, sprzęt, towarzystwo - wszystko jak najbardziej na tak !! :) assda Siłka (1) śmiało moge każdemu polecić fajny klimat normalne ceny nie przychodzą... Picia L - opinia (1) kilkakrotnie korzystałem z tego fitness clubu ( tak nie mylić z... L Dobra siłownia (1) Obsługa klienta jest bardzo dobra, przychylna klientowi. Wyposażenie jest ok,... Anda Jestem na TAK! (1) Jestem bywalcem tej siłowni od 1 dnia jej otwarcia. Zaczynałem od zera, na... Michał Daniel - opinia (1) Trenuję tam od 4 miesięcy. Dużo nowych maszyn i innego sprzętu, samych... Daniel Mi się podoba (1) Od jakiego czasu uczęszczam na aerobic i jestem zadowolona, zajęcia na... Hania Plusy i Minusy :).,. (1) Silownia jest dobra sprzet jest nowy i czysty oraz urozmaicony , mozna... Wolf wszystko pięknie ... (1) wszystko pięknie,fajny sprzęt, miła atmosfera, fachowa pomoc. jestem na TAK ! misiek