Zoo w Oliwie

Temat dostępny też na forum: Rowery
Krótkie pytanie - czy po terenie Zoo w Oliwie można się poruszać rowerami, czy są z tym jakieś problemy (ew. dodatkowe opłaty)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zoo w Oliwie

od kiedy pamiętam był zakaz poruszania się rowerem. Można było wprowadzić, ale nie można było jeździć. Może teraz wogóle nie można wprowadzać? Zadzwoń. http://www.zoo.gd.pl/

nie mozna nawet roweru na teren zoo wprowadzić.

Jednyne co Ci moge doradzić to albo oddać na parking samochodowy albo zgadać sie ze strażnikami co pilnują wejscia

albo podjechac od strony lasu przejsc przez ogrodzenie po przewalonym drzewie i juz jestes w srodku i to za darmo :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

kello, tylko że wtedy małpy płaca bilet za oglądanie takich..... sprytnych biker - sapiens.yyyyh kurcze nie wiem ile teraz kosztuje bilet do zoo ale mam świadomość ze również z tej kasy to zoo może działać..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mama napisał(a):

> kello, tylko że wtedy małpy płaca bilet za oglądanie
> takich..... sprytnych biker - sapiens.yyyyh kurcze nie wiem ile
> teraz kosztuje bilet do zoo ale mam świadomość ze również z
> tej kasy to zoo może działać..

zawsze można zakupić bilet przy wyjściu, albo wrzucić datek do puszki - nie wzbogacając przy okazji niepotrzebnie budżetu państwa ]:->

Mama ma rację, wkur... mnie takie cwaniakownie, zwłaszcza, że 4,50 dla studenta to chyba nie jest wygórowana cena.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ooo tanio :D chyba wpadne. eeej 4,50 razy 3 pojscia do zoo to juz mamy butelke FL...

a serio to o drzewie wiem przez przypadek.. jak sie zgubilem w lesie to tam wyjechalem :P nie probowalem tak wchodzic ale moze ktos bedzie chetny na eksperyment :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

kello jako obywatel IV RP powinieneś o przypatkowym spotkaniu z dziura spiesznie zawiadomić dział administracyjny wzmiankowanego zoo...coby nie kusić mniej moralnie wyrobionych od ciebie hehehehe

a powazniej przglądając stronkę zoo okazało sie ze jest tam adres mailowy do samego dy-ra.jesli ktoś w njablizszym czasie sprawdzi i rzeczywiście będzie problem z rowerami mozna by wysłać kilka maili. bo teren sczególnie nadaje sie na dojazd..
pozdrówka
mama

Zapytałem w sprawie. Uzyskałem odpowiedź:

Drogi Panie Macieju,

Nie wolno wprowadzać rowerów na terem Zoo. Istnieje możliwość pozostawienia roweru na parkingu strzeżonym przed
wejściem do ZOO.
Zapraszamy w godz. 9.00-18.00

Piotr Dziki
ZOO
mailto:zoo@zoo.gd.pl

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...