ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

AB - opinia (1) Szybko. Tanio. Bez problemu. Dostawa za pomocą zoo ekspres trójmiasto AB Beata - opinia (1) Dostawa szybka. Karmy w dobrych cenach . Beata Ewa - opinia (1) Szybko profesjonalnie wszystko ok . Polecam Ewa
Nastia - opinia (1) Mój ulubiony sklep. Dzięki za cudowną obsługę :) Nastia Zdzisława Przybysz - opinia (1) Szybko ,sprawnie bez zbędnych formalności! Dziękuję! Zdzisława Przybysz Ewa Żynda - opinia (1) od pewnego czasu korzystam z zaopatrzenia dla mojego shitzu w Zooeksprex i... Ewa Żynda Marta - opinia (1) Wszystko jak należy. Duży wybór produktów. Ceny bardzo dobre. Kurier... Marta Piotr - opinia (1) Polecam. Dostawa szybka. Karmy w dobrych cenach i renomowanych producentów Piotr Meg - opinia (1) Świetna opcja dostawy tego samego dnia na terenie Trojmiasta Meg justyna z gdańska - opinia (1) Najlepszy sklep dla zwierząt! Bardzo dobra obsługa, kurierzy zawsze mili,... justyna z gdańska Angelika - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Angelika gg - opinia (1) Ekspresowa wysyłka- zamówienie dotarło tego samego dnia. gg Michu - opinia (1) Od dawna robię zakupy dla mojego Owczarka Niemieckiego w tym sklepie... Michu Natalia - opinia (1) Polecam! Od czasu kiedy allegro zrobilo mnie w balona z dostawą suchej karmy... Natalia Emilia - opinia (1) Jak zawsze sprawnie i solidnie. Nigdy się nie zawiodłam. Dziękuję i polecam... Emilia Andrzej - opinia (1) Zawsze szybka dostawa - oby tak dalej. Polecam i pozdrawiam Andrzej Patrycja - opinia (1) Ekspresowa realizacja zamówienia - złożone wczoraj po 21, dziś o 18... Patrycja MD - opinia (1) Zamawiam od kilku lat i zawsze jestem zadowolona z zakupu i obsługi. Polecam MD Piotr_Borkowo - opinia (1) Najbardziej cenie ten sklep za szybkość dostawy rano kupuje a kurier jest po... Piotr_Borkowo barbara - opinia (1) Bardzo miła obsługa dostępna telefonicznie. Przesyłki dochodzą w umówionym... barbara