Zostanę tutaj już na zawsze

Temat dostępny też na forum: Zostanę tutaj już na zawsze
Opinie do spektaklu: Zostanę tutaj już na zawsze.
Krzysztof Leon Dziemaszkiewicz
Zostanę tutaj już na zawsze
Teatr Patrz Mi Na Usta

Krzysztof Leon Dziemaszkiewicz: Willa FSC jedyne alternatywne (oprócz Sfinksa) miejsce w Sopocie gdzie artysta i sztuka stoją w kolejce przed gastronomią. Współpracuję z Willą ob początku jej funkcjonowania i wybór tego miejsca na premierę był w pełni świadomy. Jest tu mocno ograniczona przestrzeń sceniczna i ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polaki robaki

to jest sztuka , nie jakis wasz masowy cezik , donatan, nagie laski machające cyckami lub inne ścierwo tego typu. ogarnijcie się , jestesie mniejsi niz robaki mym odbycie , wyzalacie sie w internecie ( tutaj jest cos definitywnie nie tak) zakompleksione polaki biedaki robaki z kotłowni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

... no i zapomniałem o najważniejszym

=>"Razem będą teraz spożywać - ale nie "ciało i krew Chrystusa" lecz chleb i masło." - ...no i zapomniałem o najważniejszej rzeczy dla homo-polacusa czyli wódce (którą Leon też spożywa z chlebem i masłem) . Wszak w Polsce i Rosji nie wytwarza i nie spożywa się wina (ani mszalnego ani zwykłego) jak to miał w zwyczaju czynić Chrystus, który żył w innej strefie klimatycznej. O ile w klimatycznej strefie śródziemnomorskiej klimat sprzyja uprawom latorośli (z niej robi się wino) to w strefie Polski, Rosji jest chłodno - tu choduje się żyto i z tego zboża najczęściej robi się środki odurzające. Ach nie ma jak dobra polska żytnia wódka!

errata

"Kolorowych jarmarków" nie Rosiewicz tylko Janusz Laskowski i Rodowicz.

Inne tematy z forum

KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ . KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+...

The Strings (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: The Strings . The Strings - przezabawny spektakl komediowy o przyjaźni,...

Polak Polakowi wilkiem (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Polak Polakowi wilkiem . POLAK POLAKOWI WILKIEM "Polak Polakowi wilkiem"...