Zszokowana

Jestem zszokowana jadem jaki sączy się z ust osób które albo w ogóle nie odwiedziły salonu albo nie wiedzą na czym polega profesjonalna obsługa fryzjerska. Po pierwsze za nim uznacie coś za niegodne waszych glów - sprawdzcie same! Po drugie fizyka i chemia tego świata stawia granice nie do przekroczenia!!! zatem nie da rady zrobić blondynki z brunetki podczas jednej wizyty a i po kilku nie wiadomo jaki efekt się uzyska. Ludzie! badacze w laboratoriach nie wiedzą jaki uzyskają skutek swych prób i blędów, a wy oczekujecie magii od stylisty, ktory nie moze eksperymentować na waszych glowach przeciez tylko trzyma sie zasad. Jeśli fryzjer nakłada wam farbę na odrosty a potem przeciąga na końcówki po jakims czasie wiedzcie że jestescie w dobrych rekach. Większość z was kupuje farbę systematycznie w kiosku i naklada na całą długość przez co włos jest przetrawiony i zadna farba nie odbarwi juz tego pigmentu jesli jest ciemny, a jesli włos byl ciagle rozjasniany to nawet najmocniejsze przyciemnienie słypnie po kliku myciach. Zajmijcie sie dowartosciowywaniem w inny sposób niz wyzywaniem na rzeczach o ktorych nie macie pojecia. Pozdrawiam - zadowolona klientka
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zszokowana

I także korzystałam z 'grouponu' ale nie poczułam by mnie potraktowano gorzej. W salonie nie byłam jedyną klientką i wydawalo mi się że każda pani jest zadowolona. Zostałam poczastowana kawą, potem jeszcze herbatą, o cukierach i ciestakach nie wspominając, obejrzałam także przy okazji kilka fajnych teledysków bo salon naprawdę jest świetnie wyposażony. A Ludzie tam pracujący pełen profesjonalizm i niesłychana sympatia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...