Żużel LIVE: Start - Wybrzeże 0:0

Opinie do artykułu: Żużel LIVE: Start - Wybrzeże 0:0.

Żużlowcy Zdunek Wybrzeża Gdańsk próbują w Gnieźnie przełamać się po dwóch kolejnych porażkach w I lidze. Zadanie jest trudne, bo Car Gwarant Start do rewelacja tego sezonu, dodatkowo podrażniona po wysokiej porażce w Rybniku. Początek spotkania o godz. 14:45. Zapraszamy do śledzenia relacji, strona wymaga odświeżania.

Wybrzeże pojechało do Gniezna mając na koncie tylko dwie wygrane w sześciu meczach. To fatalny bilans jak na zespół aspirujący do awansu. Pojawiły się głosy, że w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no właśnie nigdzie batów nie dostaliśmy, wynik 40-50 w Rybniku to baty ?
to co można powiedzieć o Waszym (Gniezno) wyniku tydzień później...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to jeden pies rodzinka i tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od teraz wszystko wygrywamy

I to z bonusami
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kędziora out natychmiast a fajfer zniknij z tego miasta, twój ojciec robił to samo w GKS jak jeździł....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

wybrzeze 6 W LIDZE !

to są prawdziwe fakty, ze zapleczu dostają baty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kędziora, Fajfer

Nie licząc meczu z Krakowem (rywal z innej ligi) zwróćcie uwagę na ilość punktów jakie zdobywa Nasza drużyna:
42 W - Piła
43 D - Lublin
50 D - Łódź
40 W - Rybnik
44 D - Lokomotiv
44 W - Gniezno

nie mam drugiej takiej drużyny (za wyjątkiem Lublina) aby tak równo punktowała i zawsze powyżej 40 punktów

Druga sprawa to większość tych meczy pojechaliśmy bez Andersa lub z różnych przyczyn nie odjechał pełnej ilości biegów:
Piła - wyeliminowany przez Oskara
Rybnik - w mojej opinie niesprawiedliwe wykluczenie do końca zawodów
Loko - konsekwencja niesprawiedliwej czerwonej kartki
Gniezno -nie wykorzystany optymalnie rezerwami przez trenera...

w Gnieźnie słabiej pojechał Bech, ale tak jak ktoś wspominał On miał w tym tygodniu dwa dzwony ... d tej pory był niezawodny...
przed sezone sądziłem że przejście Kędziory to wielki plus, przygotuje odpowiednio Nasz tor, wprowadzi atmosferę no swoim doświadczeniem odpowiednio pokieruję zespołem w trakcie meczu. . . teraz widzę że to najsłabsze ogniwo . . . nawet za Kowalika -Nasi lepiej radzili sobie na domowym torze a zmysł taktyczny pokazał w Gnieźnie...

Druga sprawa to Oskar . . . miał zrobić różnicę... no i zrobił, tylko dla Gniezna. mam nadzieję że nie było tam brudnej gry - ale to pokazuje że nie ma co inwestować w tego zawodnika...

Szansa, jeszcze jest - bo tak jak napisałem powyżej, możemy zgarnąć sporo bonusów, ale chłopaki muszą zacząć jechać no i bez gadania trzeba ściągnąć Gomólskiego a Faja z Michałem walka o skład do tego Karol i może to wyglądać zupełnie inaczej...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeździ dla Gdańska powinien się tam pokazać. Widać, że mu nie zależy i chce być miernym żużlowcem. Szkoda ....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Smutno

Trzeba sobie zadać pytanie jacy zawodnicy chcieliby jeździć w naszym klubie ... ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

jabłoński

ciekawe jakby sam jabłonka jechał dla nas, gdzie byśmy byli w tabeli?Fajfer to chyba jednak nie chce juz dla nas walczyć....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tu akurat przywiózł 2 pkt, więc ok.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakby to umiał robić to byśmy w Gdańsku nie przegrywali. Ale niestety już nawet toru nie umie zrobić pod naszych. Co się stało z tym treneiro, z czasów Majoneza?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koszmar

Na mecz z Gnieznem Oskar na ławce a Zupinski do składu. Dzisiaj było jasno i wyróżnienia 0 punktów w Gnieźnie. Cala rodzina tam mieszka. Wracaj Oskar do siebie !!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mamy przereklamowanego trenera.

Trenerka Kędziory to styl wczesnych lat 90-tych, nie przystaje już do dzisiejszych czasów. Dobry jest jedynie w kopaniu dołków na torach.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze można bylo Kosę puścić w 14tym za Szczepaniaka. Moim zdaniem był dziś lepszy.

po tym meczu trzeba postawić tylko dwa pytania

1. Czy Kędziora oddał się już do dyspozycji Zdunka?
2. Czy przed rozpoczęciem drugiej rundy drużyna zostanie porządnie wzmocniona?
To ostatni dzwonek - trzeciej porażki na własnym torze ten klub nie przetrzyma.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

pierdoła nie junior. W przyszłym roku w drugiej lidze będzie motory pchal... śmiech na sali.

Tacy znawcy tu są ze ho ho, jak kogoś już obrażacie to się nauczcie czyim synem jest Oskar. Poza tym musicie być kompletnymi de bilami ze uważacie, ze Oskar to toni specjalnie, przecież nie przywiązać pkt nie zarabia wy imbecyle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3