Związek otwarty... jest ktoś w takim?

Ciekawi mnie , jakie są Wasze opinie na temat bycia w zwiazku otwartym...? Może ktoś z Was zechce podzielić się swoimi doświadczeniami..?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 28

Re: Związek otwary...jest ktoś w takim?

Nie znam Ciachazkremem ale znalazłam to ;) hmm...

http://www.wiocha.pl/648539,Ciacho-z-kremem

Tak naprawdę to nie znam Waszych życiorysów i pasi mi to ;) ale wyciągając brudy na forum, że ten bzykał tą a tamten sypia z tą, jest chyba nie na miejscu? a może się mylę? Teraz to się nawet cieszę, że nie doszłam do Was na ognisko. Przez neta bezpieczniej ;0)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie zostaje na wysokim poziomie bólu ...tylko głowy
A nie wnikam gdzie się kończy u Ciebie Sadylu :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Ilona:

Kilku na raz to może być ból nie tylko głowy ;]

Ale poza tym podpisuję się obiema łapkami pod Twoją wypowiedzią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

@sam
zabrzmiało to jakbyś miał z 80 lat :P

nie wyobrażam sobie budowania związku bez pożądania i namiętności. przyjaźń rozwija się w trakcie, powoli staje się coraz mocniejsza, trwalsza, a i czasem zamienia się w miłość
jednak bez łóżka się nie obejdzie
i nie chodzi mi o bzykanie się z każdym ale faktycznie tak jak @TB pisze, z jednym bo kilku na raz to ból głowy :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wyobrażam sobie bycia w takim otwartym związku, nie wyobrażam sobie aby mój partner "moczył kija" w innym stawie a potem przychodził do mnie. Określiłabym to jako zdradę , chyba że partnerzy traktują siebie jako pogotowie seksualne dostępne w razie potrzeby 24h na dobę . To nie dla mnie. Jestem bardzo restrykcyjna w w/w temacie i tego nie popieram.
W dzisiejszych czasach co niektórym zatraciły się różne wartości i liczy się tylko tyłek-zaspokojenie swoich potrzeb.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepszy jest związek gdzie seks ma marginalne znacznie. Buduje się go nie na porządaniu ale na przyjaźni i innych istotniejszych cnotach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chwilę mnie nie było, a tutaj jak zwykle jak w wesołym miasteczku:P

Ja otwarty związek rozumiem zupełnie inaczej. I wydawało mi się, że nawet kiedyś w takim byłam. A teraz to ja już sama nie wiem. Wszystko przez Was;p

W moim rozumku to wygląda tak, że spotykam się z kimś. Sypiamy ze sobą. Ale bez zaangażowania. Nie snujemy wspólnej starości przy kominku z gromadą wnuków. Przyjaciele z profitami. Nie sypiamy z innymi. Ja jestem raczej monogamistką pod tym względem i byłabym strasznie zazdrosna już nie wspomnę o jakiś chorobach. FUUUU

Możemy sobie przy tym robić co chcemy bez tłumaczenia się co po co i dlaczego. Co chcemy w sensie wychodzenia z przyjaciółmi, osobne wakacje jeśli jest taka ochota....itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Znowu to samo? Dajcie sobie już spokój :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

...no...właśnie o takich ludzi jak ty mi chodziło :D "plebejska gawiedź" także było użyte cynicznie a cała moja wypowiedź była jedną wielką hiperbolą ;) że też muszę tłumaczyć takie rzeczy... ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tych co zminusowali nazywasz plebejska gawiedzia? Chyba naprawde musisz przemyslec i wyciagnac wnioski. Jak cie inni nazywaja, czytajac twoje wypowiedzi?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zostalam zminusowana za absurd forumowych trolli ;) ide usiasc w kacie,przemyslec swoje postepowanie i wyciagnac wnioski,ze pora chyba znormalniec albo nie wyhylac sie z cynizmem i sarkazmem,ktorego plebejska gawiedz nie rozumie... :p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

@Ciacho:
Bosch.. znowu? Wykończysz mnie :D

@edek:
Weź proszę pod uwagą, że życie się toczy również poza Forum i relacje pomiędzy konkretnymi Forumowiczami mogą być już dawno ustalone i zupełnie odmienne od tego, co widać na Forum.
Więcej przymrużenia oka polecam ;)

Sadyl...wezmę cię...na rozne sposoby hahaha ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

@napastowane Ciacho:
Bądźżesz altruistką i ku uciesze ogółu WEŹ MNIE z Forum ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Boshe sadyl już i tak wszyscy wiedzą że masz chrapkę na ciacho,a ona ma Cię w głębokim poważaniu.. W każdym wątku to widać i już pomału robi to się niesmaczne, pachnie mi trochę napastowaniem;) Ciacho zlituj się nad nami i zabierz już sadyla z forum.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciacho muszę się do czegoś przynać

Nie lubię ciastek, lukru i prawie wszystkiego co słodkie ale wierzę w dobre intencje więc również życzę kolorowych :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

cóż za pesymistyczny wniosek :D

cóż, pora na mnie, słodkich, lukrowanych snów życzę wszystkim ;)

No ale zawsze to drugie życie, GUANiane bo GUANiane ale...zawsze :D

Chwila nieuwagi i na defekację zeszło ;]

p******** :)

Inne tematy z forum

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (52 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Co myslicie na temat poligamii? (27 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

"SWITEZIANKA" in English :) (11 odpowiedzi)

Witam !!! Oto inna obiecana rzecz - "Switezianka" po angielsku (niektore osoby zdazyly juz ja...