Związek otwarty... jest ktoś w takim?

Ciekawi mnie , jakie są Wasze opinie na temat bycia w zwiazku otwartym...? Może ktoś z Was zechce podzielić się swoimi doświadczeniami..?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 28

Re: Związek otwary...jest ktoś w takim?

@Ilona

Zgadzam się z Tobą, że trzeba szanować ich potrzebę wygadania się ale czy uważasz, że jest to odpowiednie miejsce do opowiadania np. z iloma to facetami się było w łóżku? Za jakiś czas spotkacie się (jeśli dobrze doczytałam to chyba na jakimś ognisku) i co wtedy pomyślicie sobie o tej osobie, bo ja nie mam już o niej zbyt dobrego zdania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:) Miłe z waszej strony :) Ale Ilona nie musisz mi zadawać pytań :) Mi nie jest potrzebna twoja aprobata :)

problem w tym, że mnie kompletnie nie interesuje on i jego życie dlatego nie zamierzam o nic pytać :D ale schlebia mi to, że ów pan chce zgłębiać swą wiedzę o mojej skromnej acz za**bistej personie :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oj ciacho co się tak denerwujesz? :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może pora Jemu zadać kilka pytań :D

Wiem, wiem, nie ma sensu ale coś musiałam odpisać :P

widzę że schodzimy tematu figur geometrycznych... :P No jest niemoralne owszem, ale zrobienie krzywdy kobiecie jest dla mnie też niemoralne :)

ilona czesio jest prowokatorem, który lubi sobie pogderać, pozaczepiać, pozadawać niewygodne pytania i zasugerować niewygodne scenariusze... a prawda jest taka, że jest tak maciupki w swoim gderaniu, że nie należy się w ogóle oglądać za jego słowami :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszam Czesio ale jest inaczej, niemoralnie gdy poleci w kulki :D

@Mirabella
Do wszystkiego trzeba mieć dystans bo forum to nie prywatne życie, no może czasem
Ale skoro ludzie mają potrzebę wygadania się, należy to szanować
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

> A mi się wydaje, że sadyl swego czasu puknął pannę wdr-a na jakimś ognisku osiedlowym i tu jest pies pogrzebany...

Rzeczywiście.. wypowiedź świadczy o wysokiej klasie autorki ;)
Zresztą. niczym Cię nie obraziłem.. zatem odpitol się ode mnie. Ciekawsze od Twoich spostrzeżań są uwagi ciacha i Ilony. Bo bardziej prawdziwe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Noo nie :) Mi nic nie zrobiła :) Podałem swoją wersje może nie moralną ale żeby choć trochę było inaczej :)

"Co do wpisu wyżej nie będę się wypowiadać bo prywaty na forum raczej nie urządzam a nawet jeśli....widocznie takie mam granice własnego rozsądku a jeśli komuś to przeszkadza...no cóż...może nie czytać"

Do Ciebie nie mam nic bo jakoś nie zauważyłam, żebyś opowiadała zbytnio o swoim życiu prywatnym a wręcz przeciwnie:)

sadyl ja Ciebie nie obrażam, więc proszę żebyś i Ty tego nie robił. Myślałam, że masz klasę. Ale najwidoczniej myliłam się. Pozdrawiam.

Ale dalej nie rozumiem. Ciacho poleciała z Tobą w kulki ;>
Chyba cosik źle ktoś zrozumiał, albo Ty albo ja ;)

Jeśli to drugie, to proszę wytłumacz

Co do wpisu wyżej nie będę się wypowiadać bo prywaty na forum raczej nie urządzam a nawet jeśli....widocznie takie mam granice własnego rozsądku a jeśli komuś to przeszkadza...no cóż...może nie czytać

Nie :) Kobieta jak leci w kulki to jest w porządku? No chyba nie :) I zasługuję na taką samą karę :)

Upsss ale jaja :d został mi wpis z innego wątku, sorki :)

Takie są skutki skakania w bok :D

Uważam, że związek otwarty polega na tym, że oboje spotykamy się z innymi a nie tylko jedno i nikt nikomu niczego nie broni ale jak nazwać związek pomiędzy dwojgiem ludzi gdzie jedno jest wolne a drugie ma męża/żonę? Z tego co piszecie to wynika, że taki związek to też otwarty tylko szkoda, że ktoś nie zapytał się strony zdradzonej czy ona też tak uważa?
Zauważyła, że ludzie z "waszego" forum urządzają spotkania co uważam za bardzo fajny pomysł, tylko czy wypowiadając się na niektóre tematy nie przekraczacie pewnej granicy dotyczącej własnej prywatności? Czy wszyscy muszą wszystko wiedzieć? Każdy może podzielić się swoimi spostrzeżeniami i przemyśleniami ale czy uważacie, że jest to odpowiednie miejsce do opowiadania szczegółów ze swojego życia i to dość osobistych?

Ten ból też znam i to na prostej nawierzchni :D

A wydaje mi się, że przesadzasz Czesio ;]

Dlatego Ciacho zostało tak potraktowane a nie inaczej :D

A to też racja. No chyba, że okazałaby się moją koleżanką ;]
Wtedy trzecia wojna światowa to pikuś
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mogę tylko teoretyzować ale uważam, że w takiej sytuacji nie szłabym do panienki i nie wyżywałabym się na niej tylko pogoniłabym chłopa w cholerę i zrobiłabym mu z d*py jesień średniowiecza ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dyskrecja (5 odpowiedzi)

Miła gotowa na wszystko ;*

Gay Gdańsk (109 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (83 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...