Zwłoki w lesie

Temat dostępny też na forum: Stogi
Witam w nowy rok zostały znalezione zwłoki jakiegoś mężczyzny w lesie. Z tego co wiem był to jakis bezdomny bo znalezli go w szałasie. Ktoś wie może kto to był ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zwłoki w lesie

Bear grylls albo otworzył się portal czaso przestrzenny i to bylem ja w przyszłości :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie no pytam poważnie bo trochę to dla mnie ważne. Zwłaszcza że ktoś mi bliski poszukuje informacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zainteresowani już wiedzą, kto to.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kto to?
To pytam od czego jest pomoc społeczna, straż miejska, policja?
Wczoraj pod kościołem wieczorem przed mszą św. na 18 żebrał starszy mężczyzna z siwa brodą o kulach pytał cos do starszej kobiety, która szła przede mną jakoś: "czy może pani dać na strawe. .?" Tak to mniej więcej zrozumiałem, kobieta przeszła obok niego jakby go nie zauważyła do mnie już nic nie mówił, ja grosza nie miałem a obcym nie daje.
Zresztą żebranie jest ostatnio plagą, szczególnie w okresie Wielkiego postu. .
Bezrobocie, ubóstwo nie jest usprawiedliwieniem, wystarczy posłuchać kierowników ośrodków pomocy społecznej, że nie wolno uczyć ludzi tego jako formy zarobku.
O pracę nie łatwo wiemy,. ale po co on ma coś robić być w ośrodku, być czystym jak może wypić, gdy ktoś mu coś da, na to da..
Ludzie, mamy który wiek? przepraszam?
musi takie cos mieć miejsce w centrum Europy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...