Zwrot podatku 2020

Czesc. Zastanawiam sie, czy ktos rozliczal PIT w styczniu i dostal juz zwrot. Jak dlugo zekaliscie w zeszlym roku na zwroty i z ktorego US?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Srednio czas to Dwa tygodnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wysłałam poczta jakoś chwilę po 20 stycznia pierwszy US gdańsk, i czekam sobie teraz :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dwa dni ... ekspresowy zwrot WOW. A ktory US jest taki szybki?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pit złożony w niedzielę przez neta. Ulgi na dzieci itp. W tamtym roku czekałam dwa dni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe ile trzeba będzie czekać na zwrot na konto. W zeszłym roku 3 dni czekałam tylko od złożenia na epity
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wkradły się literówki bo na szybko pisane więc jeszcze ra po polsku ;)
Wszystkie zeznania należy składać OD 15 lutego. Deklaracje przesłane przed tym terminem będą uznane za złożone od 15 lutego i nawet jeśli pit został wysłany wcześniej termin zwrotu nadpłaty będzie liczony od 15 lutego.
Odpowiadając na pytanie: nikt jeszcze nie dostał zwrotu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zwrot podatku 2020

Wszystkie zeznania należy składać do 15 lutego. Deklaracje przesłane przed tym terminem będą uznane za złożone od 15 lutego i nawet jeśli pit został wysłany wcześniej termin zwrotu nadpłaty będzie liczony od 25 lutego.
Odpowiadając na pytanie: nikt jeszcze nie dostał zwrotu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Ryanair- czy opłaca się wykupić ubezpieczenie turystyczne? (35 odpowiedzi)

W lipcu lecimy na tydzień do Londynu Ryanairem. Czy opłaca się wykupić ubezpieczenie? (60 zł)...