Zwrot podatku 2020

Czesc. Zastanawiam sie, czy ktos rozliczal PIT w styczniu i dostal juz zwrot. Jak dlugo zekaliscie w zeszlym roku na zwroty i z ktorego US?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Zwrot podatku 2020

I co wpływa wam zwrot US Wejherowo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mnie zastanawia to czy US Puck wysyła zwroty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak poszly dzis przelewy I US Gdansk.Zlozylam online 25ego lutego i dzis dostalam zwrot.

Zwrot dziś 30.03 wysłałam pit papierowy 21 stycznia , kasa na poczte , I us gdańsk
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To zależy od tego ile zarabiasz o jak się rozliczasz czy z dziećmi z mężem itp. Nie da się orientacyjnie powiedzieć jaka kasa

Ja dopiero zaczęłam pracować jako niania na umowie, mogę się orientacyjnie dowiedzieć w jakiej wysokości jest zwrot podatku jeśli co miesiąc się odprowadza składki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja7.03
Też mam taki status od kilku dni...

Co rok ta sama śpiewka. Prędzej czy później kasa będzie.. Dywagacje, licytacje i żale nie pomogą. Cierpliwości :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wydaje mi się że ci co składali przez e-pity dostają szybciej niz ci co wysyłali przez e-deklaracje. Dzwonilam do us kiedy będzie zwrot to babka się pytała przez jaki portal składałam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiadomo od czego to tak naprawdę zależy niektórzy później złożą i mają a Ci z lutego jeszcze czekają nie na nadąży za tymi urzędami pozdrawiam

Składałam pit przez internet 6 marca do 3 urząd w Gdańsku . 8 dni temu była zmiana statusu na już zajmujemy się Twoim zwrotem. Dzisiaj otrzymałam zwrot na konto.

Skladalam 6 marca przez internet.

A kiedy pani składała i czy przez internet?

U mnie jest to samo . Zwroty dalej brak

U mnie komunikat pisze że zajęli się moja nadpłatą od komunikatu minęło 8 dni a pieniążków brak na koncie rozliczalam się internetowo

Ktoś z woje. podlaskiego dostał już zwrot? Ja czekam prawie miesiąc i nic.

A co jeżeli zalogował się przez bank i jest informacja ze nie ma żadnych dokumentów za rok 2019? A za rok 2018 jest? Co to może oznaczać?

Ta strona nie działa podobno dlatego nie możesz, dziś dzwoniłam do US i Pani mi powiedziała że nie dziala

Możesz zalogować się podając pesel jeden z przychodów za 2018 ( jeśli jest kilka przychodów to wpisujemy tylko jeden) i tak samo za 2019 . W następnym kroku trzeba wpisać kwotę nadpłaty za 2018 rok

Jak przez bank? Nie widzę u siebie takiej opcji. Chciałam przez pesel się zalogować ale to nie idzie.

Inne tematy z forum

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...