Zwrot podatku 2020

Czesc. Zastanawiam sie, czy ktos rozliczal PIT w styczniu i dostal juz zwrot. Jak dlugo zekaliscie w zeszlym roku na zwroty i z ktorego US?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

To może do świąt i ja dostanę ,składałam 17 luty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też nie skladalam przez neta, wysłałam poczta pod koniec stycznia, zalogowałam się na ten portal że y zobaczyć jak to tam wygląda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja pewnie jeszcze trochę poczekam bo nie mam przez internet złożone ...... nawet nie wiem czy wysyłają już zwrot jak samemu się zawoziło?

Znaczy się, ze ten że zajmują się już nadpłata? Mam nadzieję

To po weekendzie bd miała zwrot. Dzwoniłam i pytałam i to znaczy że wysyłają kase
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tak samo dziś po południu status się zmienił

Status jednak się zmienia na tym portalu podatkowym, bo mam już napisane :"już zajmujemy się zwrotem twojej nadpłaty" a nie tak jak było że jeśli wynika zwrot to mi wyślą

Może się teraz ruszy

Dostałam dziś zwrót poczta z US Wejherowo
Wysłany elektronicznie 19sty luty a dziś listonosz przyniósł zwrot. Nie mam karty Dużej rodziny.

Mój mąż też miał zajęcia komornicze. Mimo że zostało wysłane pismo do urzędu o zajęciu podatku nigdy nie zajęli. Zawsze to ja się rozliczałam z mężem a nie on że mną. Ja byłam podatnikiem a on jako malzonek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ktos wczesniej sie pytal czy w wejherowie dostalam zwot bo mam karte duzej rodziny - odpowiadajac nie mam Karty Dużej Rodziny , na jedno dziecko nie dają;)

No długi się spłaca!!!

Re: Zwrot podatku 2020

Złożone 16.02 przez epit II US Gdynia dzisiaj zwrot

Dokładnie nie Ty jedna i nie ostatnia ja już czekam ponad miesiąc :)

Pociesze cię, nie ty jedna :)

Czekam już miesiąc i lipa

Kiedy się nie dzwoni zawsze to samo można usłyszeć mają czas 45 dni i nie trzeba dzwonić żeby się o to pytać bo oni i tak żadnych informacji nie udziela telefonicznie

Z Wejherowa mają zwrot chyba wybrane osoby. Skarbowa pracuje ale jest zamknięta i wszystko można załatwić tylko telefonicznie. Mam nadzieje ze zaczną oddawać ten zwrot. Oby...

Skarbówka w Wejherowie w ogóle czynna? coś im te zwroty mozolnie idą

Niestety tak to dziala.Komornikowi najlatwiej sciagnac ze zwrotu...Mi tak np. zabrali za niezaplacony mandat i za podatek od nieruchomosci.

Inne tematy z forum

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...