a ja znowu z sylwestrem mam kłopoty

Temat dostępny też na forum: Hydepark
chyba tak od trzech moze czterech lat nie mam co ze soba zrobic w ten cholerny wieczór,gdzie wszyscy sie ciesza i bawia ,za oknem szaleja jakies wybuchy aja sama ze soba .Kiedys było troche inaczej ,kiedyś przed rozwodem.Czasami mam ochtę zawołać KTO JESZCZE!!!!!!!.Pewnie nie jestem osamotniona w swojej samotności sylwestrowej.Odezwijcie sie może ktos ma pomysł ,może gdzies razem.Byleby znowu do pewnie 4 nad ranem słyszeć docierające z oddali odgłosy zabawy ,tych cholernych petard itd ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: a ja znowu z sylwestrem mam kłopoty

to znowu ja pomyłka stylistyczna....Byleby znowudo pewnie 4 nad ranem NIE słyszeć docierających z oddali odgłosów zabawy,tych cholernych petard itd................
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idź na żywioł Samodzielna.
Otwórz okna w tę noc, wystaw kolumny głośnikowe na parapet odpal jakąś hardkorową muzę, w dzbanki od kwiatów wstaw sztuczne ognie i i je podpal.
I niech się pali, niech się pali a sąsiedzi niech pukają do drzwi. :)
Pomieszaj smirhoffa z redbullem i dobrze zmroź. (zawczasu organoleptycznie skosztuj czy nie za słabe)
I tańcz przy oknie.
I tak przed północą jak już zobaczysz jakieś przystojnego facia sunącego ulicą ( oj z pewnością zobaczysz - oni w tę noc wypełzają na miasto) to go zawoła, żeby potwierdził czy drink ma dobre proporcje.

http://www.youtube.com/watch?v=ASTtkFFMSV4

Kurna monotematyczny jestem.
Weźkaj narty i zasuwaj do Szczyrku.
Ludzi najbardziej łączą pasje.

Ja spylam do Rotterdamu do max frienda.
Nakupił mnóstwo francuskich win.
To będziemy kiperować.

ps. sukcesów i pół kilograma kreatywności życzę.

a ja w końcu zadzwoniłam do kolezanki i do drugiej .Jak dobrze się stanie to trzy kobitki będa nie same tego dnia.A teraz lecę nad morze z psem może porobię troche zdjęć bo sie piknie zrobilo.Aż szkoda zalegać w domu.Potem małe sprzątanko i 19 zero zero piwo sie poleje.

http://www.tekstowo.pl/piosenka,depeche_mode,walking_in_my_shoes.html
piękne siedze gram w mahjong i słucham DEPESZÓW

Inne tematy z forum

deweloper AB- Andrzej Boczek (6 odpowiedzi)

czy ktoś miał kontakt z tym deweloperem, jakie opinie??

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...