..a może Cyklotur??

Czy jest ktoś kto dokonał zakupów w sklepie Cyklotur i jak ocenia tę tranzakcje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ..a może Cyklotur??

kupiłem tam jakiś czas temu korbę i nie było żadnych problemów:]

niby powyzej 200zeta sie nie placi za przesylke czy jakos tak... ja zamowilem za 90 i tez nie zaplacilem nic:) POLECAM:D

Slownik ortograficzny najpierw.
A jesli chodzi o sklep Cyklotur w Poznaniu to b.pozytywnie - w awaryjnej sytuacji kupilem tam u sympatycznych chlopakow wszystko co bylo mi nagle potrzebne. Od reki i bez marudzenia - z 1,5 h. spedzilem w tym sklepie ;)
Pzdr.
T.

Dopowiem może, że chodzi mi o zakupy "na odległość". No.. tym razem chyba nie udało mi się zrobić błędu ortograficznego...?;)

Polecam, chlopaki mają anielską cierpliwość. :)
Dopiero trzecia para butów, którą zamówilam, pasowala rozmiarem. Dodam, ze każdą kolejną musieli specjalnie dla mnie sprowadzać. :)
Jednym slowem mozesz swobodnie zamawiać, jezeli ciuchy nie pasują, nie ma problemów ze zwrotem, wymienią Ci albo oddadzą pieniądze, a obsluga bardzo mila.

Pozdrawiam,
Ola

tak, świetny sklep. Można długo i rzeczowo gadać przez telefon a napewno znajdą to zcego szukasz mimo że oficjalnie w na www tego nie ma :) poza tym w tym sklepie można online płacić kartą!

bardzo dobry sklep

Pewnie że dobry sklep tylko jeden szczegół - nie można u nich płacić przelewem i wtedy wychodzi drożej za przesyłke.

Kupowałem juz kilka razyi zawsze jest OK.