a propos pracy w Lidlu

Czy ktoś z Was się orientuje jak wyglądają obowiązki pracownika biurowego ds. komisjonowania towaru? Chciałabym skonfrontować to, co usłyszałam na rozmowie z prawdziwym życiem:) a może to faktycznie byłaby fajna robota. czekam na info. Dzięki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: a propos pracy w Lidlu

A to teraz się nazywa posada pracownika biurowego?

Komisjonowanie część procesu magazynowania. Polega ona na rozformowaniu (rozdzieleniu) zbiorczych jednorodnych jednostek ładunkowych (np. palet) składowanych w magazynie na grupę opakowań jednostkowych i zestawienie ich na jedną paletę zgodnie z zamówieniami klientów.
Samo słowo komisjonowanie oznacza, że pracownicy magazynu stanowią swego rodzaju komisję działającą przez chwilę w imieniu klienta, mającą za zadanie skompletowanie towaru zgodnie z jego zamówieniem.

Życzę powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: a propos pracy w Lidlu

No tak, ale jest to praca stricte fizyczna? Bo na rozmowie słyszałam, że generalnie to przy kompie się pracuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...