a wiec:)

mam taki problem maly.. jak przekonac dziewczyne ktora ma chlopaka zeby byla ze mna a nie z nim? i pokazac jej ze mi zalezy..? Mam kilka pomyslow jak cos;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: a wiec:)

Zostaw ją w spokoju i ciesz się, że jest szczęśliwa.
Poszukaj sobie takiej, która jest wolna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet tu Cie spotykam.:0 no ale skoro mi na nej zalezy? to jak..? w imie tego ze mi zalezy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podrap się po łydce, wykrzyknij Makbet! i trzy razy obróć się wokół własnej osi. Efekt murowany!

I przestań świntuszyć po nocach łobuzie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciesz się, że nie jestem jej chłopakiem bo dostałbyś po ryju.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po prostu Jej powiedz, że chcesz być z Nią, bo Ty masz taki kaprys.
W wersji raczej hipotetycznej, choć nie niemożliwej, rzuci CI się w objęcia i będziecie żyć długo i szczęsliwie.
W wersji bardziej przyziemnej - dostaniesz od niej po pysku i Ci przejdzie.
W obu przypadkach odniesiesz korzyść :D

Pokaż jej śmigło :)

haha:) jestescie nie mozliwi;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest wiele sposobów aby spodobać się takiej dziewczynie która ma chłopaka, ale stań przed lustrem i odpowiedz sobie wprost. Co taka kobieta jest warta, ktora zostawia swojego faceta dla innego? Jaka masz pewnosc ze gdy jak sie już tobie uda, to czy potem ona ciebie nie zostawi tak jak poprzedniego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Jaka masz pewnosc ze gdy jak sie już tobie uda, to czy potem ona ciebie nie zostawi tak jak poprzedniego?"

Gwarancję to się dostaje przy zakupie sprzętu AGD. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze piszesz Jotosha.. wiesz mi na niej bardzo zalezy kazdego dnia do niej tesknie... Ona mowi ze jest z nim szczesliwa ale to moze byc tylko jej obrona , wiem ze warto wiem ze moge dla niej zrobic nawet jak by mnie prosila zebym przyjechal w nocy..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zadaj sobie podstawowe pytanie: dlaczego chcesz ją zdobyć? Dlatego, że jest bardzo atrakcyjna? Jest mnóstwo niesamowitych dziewczyn. Pięknych, pewnych siebie, mądrych i ambitnych. Wystarczy wyjść z domu i zacząć szukać. Czemu akurat ta? Powiem Ci co mi się wydaje - zarywasz do niej bo:
1. Nie jest to obca osoba, nie ryzykujesz wyjścia poza strefę komfortu i poznawania obcych kobiet.
2. Jest to jakaś niespełniona ambicja z dawnych lat. Duma Ci nie pozwala odpuścić.
3. Stworzyłeś w swojej głowie aurę wyjątkowości jaka otocza to jak zapewne wyszłoby w praniu całkiem przeciętne dziewcze. Odpowiedz sobie uczciwie ile jest prawdy w każdym z tych zdań. Nie biorę tego z powietrza - sam przez to przechodziłem. Jeżeli to są powody
dla których do niej zarywasz to jesteś spalony. Wiesz czemu?
Tak naprawdę podrywanie zajętych dziewczyn nie różni się wiele od wyrywania każdej innej. Czasem jest to spalone na wejściu, czasem trzeba po prostu więcej
wysiłku.

to bylo dobre.. inaczej.. wiem ze jesli bedzie moja dziewczyna to bedzie bardziej szczesliwa z niz z nim.. i wiem ze bede sie o nia stral kazdgo dnia tak zeby nie odeszla ode mnie. Tylko tak jak piszesz musze sie zastanowic czy warto bo moge ja stracic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Znajdź coś na jej faceta :) Zrób fotki i włóż do skrzynki :)
Nagraj go gdy źle o niej mówi lub podrywa inne dziewczyny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

bierz towar nie używany
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a no kotka dobry pomysll:p hehe tylko jak:p ja z nim nie bede chodzil bo mnie zna;p ale moich ludzi nie zna;p
ale wiesz co...
Chyba sie poddam bez walki bo jesli cos ma byc to bedzie kiedys.. a teraz ona jest szczesliwa

a od kiedy Dziewczyna to towar? jesli Ty tak traktujesz dziewczyny to powodzenia.

To proste. Zabij go. Popłacze, popłacze, Ty popocieszasz i odejdziecie razem w stronę zachodzącego słońca. :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zeti
Gdy już Cie zgwałcą w Gabonie przypomnij mi żebym nazwał Cie szmatą i k.wą i że sam byłeś sobie winny ;)

P.s. Pawłowicz jest na bank facetem. Takim górniczo hutniczym orchestramanem ;)

O szit to nie tu!!! sory very sory;)))))))) Adminie ratuj ;)

dziewczyna ma chlopaka ... a chlopak to nie Maz wiec jeszcze wszystko jest mozliwe. DZIAŁAJ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...