aerobic na Jasieniu ?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Sport
pytanie do dziewczyn mieszkających na Jasieniu, czy jest tam jakiś fitness, miejsce gdzie można poćwiczyć ? może jakieś zajęcia w Szkole Podstawowej ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: aerobic na Jasieniu ?

jest siłownia leon na kartuskiej
oczywiscie jest good luck club
jest tez dojo kosodan ale to bardziej chyba pod katem sztuk walki

wiem tez ze w przedszkolu w kokoszkach jest popołudniami fitness ale nie moge znalesc strony (kiedys był na grouponie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Dojo Kosodan za Pocztą w Jasieniu jest fitnes miła atmosfera i od września nowy grafik dużo fajnych zajęć ma być też zumba. Ja chodze od lutego no teraz na wakacje miałam małą przerwę ale już się zbieram żeby wrócić na zajęcia, przyjdź zobacz napewno ci się spodoba. Pozdrawiam Marysia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od 3 listopada 2015 będą nowe zajęcia w SP 85 na Stolema we wtorki na 19:15, a w piątki na 18:15. Tel. 502352513

Od 3 listopada 2015 będą nowe zajęcia w SP 85 na Stolema we wtorki na 19:15, a w piątki na 18:15. Tel. 502352513

Inne tematy z forum

Nowa Pólnica (3 odpowiedzi)

Budynek powstaje w części dzielnicy Jasień, gdzie pod ręką jest rozwinięta infrastruktura, której...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2191 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2191 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....