agencja pracy no problem- praca za granica

witam :) czy ktos pracował za granica przez agencję NO PROBLEM?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: agencja pracy no problem- praca za granica

jasne pracowaliśmy z ojcem w Szwajcarii przez agencje no problem.
Odelegowali nas do agencjj w Szwajcarii I personal ogólnie praca była w porządku .
Zanim nas odelowali do tej agencji i personal znaleźli nam hotel na wysokości 1500 m to jakiś żart .
Problemy cały czas z przelewami za każdy tydzień dzwonienie i proszęnie się o wysłanie pieniędzy jakiś koszmar tak było przez 4 tygodnie .
Szew tamtejszej agencji sugerował mi że konto mam nie aktywne i że dwa razy kasa do nie wróciła .
Dopiero jak przycisnołem Pana salih żeby mi bajek nie opowiadał bo to jest nie możliwe to co on pitoli jak okazało się przelał pieniądze w ciągu 5 min .
Za ostatni tydzień przepracowany w tej agencji ipersonal po zjeździe do Polski czekałem na przelew 3 tyg ciągle dzwoniąc i prosiłem się o swoje pieniądze to był jakiś żart.
Ciągle słyszałem że wysłali a kasy jak nie było tak nie było dopiero jak ich przycisnolem po raz kolejny wysłali z łaską.
Gdyby nie znajomość języka pracował bym tam za darmo 1500 m w górach .mieszkaliśmy wąskimi drózkami dojezdzalismy do hotelu bez kuchni po prostu koszmar .
Ludzie z daleka o tych agencji no problem i ipersonal że Szwajcarii oszuści zawsze razem się trzymają .
Pewny stolarz pracował tam 2 tyg i to za darmo także nie jedzcie przez te firmy do pracy same porąby.

Też czasami mam z szwami problem, piją.

W moim przypadku Mondi pomogło ogarnąć wszystko od A do Z. Nie musiałam sama szukać mieszkania czy tłumaczyć papierów. Praca była taka, jak mi opisali.

Inne tematy z forum

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własny biznes do 40 tyś zł (24 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...