makijaz permanentny- kreski fantazyjne

Gorąco zachęcam osoby które są w trakcie poszukiwań i nie wiedzą do kogo się udać - do Pani Magdaleny. Profesjonalna, miła i cierpliwa osoba. Dodatkowo uczciwa i o wszechstronnej wiedzy o świecie. Ja jestem bardzo zadowolona, bo makijaż jest naprawdę doskonały. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: makijaz permanentny- kreski fantazyjne

Jaka Akademia ?. Dośc obskurne mieszkanie w starej kamienicy. powinien zając sie tym sanepid Jestem w trakcie usuwania makijażu tej pani. Brewki a'la lata 90-te, dla starszych pań jak znalazł. Nierówne, zle dobrany kolor. Wszystko w atmosferze nachalnej autoreklamy. Chciałam uciec po 2 minutach i żałuję. niestety nie posłuchałam intuicji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: makijaz permanentny- kreski fantazyjne

Ta zenujaca opinia mowi sama za siebie. Kto zostaje zeby wykonac sobie zabieg w gabinecie w ktorym ma wrazenie ze jest brudno i powinien sie nim zajac sanepid? Z tego co wiem po wielokrotnych wizytach, klientka najpierw zatwierdza ksztalt brwi narysowany kredka przed tym az Pani Magdalena zacznie wykonywac makijaz permantenty, tak samo wyglada dobieranie koloru. Takze co do stylu to raczej trzeba miec pretensje do wlasnego slabego gustu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1