alergolog dziecięcy

Możecie polecić jakiegoś dobrego alergologa, młody ma chyba alergię przynajmniej tak stwierdził rodzinny, przepisał mu leki ale jakoś kiepsko się on po nich czuje, jakiś taki przymulony jest, nie wiem czy to odstawic iść jeszcze raz do rodzinnego, czy coś bez recepty kupić, chyba najlepiej by było testy zrobić ale ile trzeba będie czekać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: alergolog dziecięcy

Polecam przychodnię Clinica Vitae w gdańsku na ul. Guderskiego, doktor Marlena Rytlewska. Mój syn na pierwszej wizycie już miał wykonane testy skórne - kompetentna lekarka i szybko działa.

Zanim się dostaniesz do alergologa, to może zmień porę podawania leku? Jeśli podawałaś rano, to przenieś na wieczór i zobacz, jak dziecko będzie się czuło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiem ile Twoje dziecko ma lat, moj ma 7 i bierze hitaxe fast junior, to jest bez recepty, nie bierze jej codziennie bo nie zawsze ma objawy, ale od czasu do czasu musi wziąc, szczególnie jak więej na zewnątrz się bawi

czy to może pomóc na ukąszenia owadów? Jestesmy na wsi i dziecko całe pogryzione przez meszki chyba, bo ciągle się drapie i kropki ma, smaruję maścią i wapno dałam ale jakoś to średnio pomaga

Inne tematy z forum

Ortopeda luxmed gdańsk (12 odpowiedzi)

Witam! Ma ktoś doświadczenie z którymś z ortopedów w luxmedzie najlepiej w Gdańsku? Z tego co...

Mój facet szybko dochodzi (5 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...