Czy w makro można kupić alkochol,jeżeli nie posiada się koncesji?
Czy cena zakupu alkocholu bez koncesji będzie wyższa niż ta w ulotkach?
00
Re: alkochol
Kinia81
(20 lat temu)
pomyliłam się w pisowni słowa alkochol z góry przepraszam powinnam napisać alkohol
00
Kinia81
(20 lat temu)
Rozumiem z Twojej wypowiedzi,że Tobie nigdy nie zdażył się błąd ortograficzny,no cóż tylko pogratulować!!
00
@gnieszka
(20 lat temu)
nic się nie przejmuj:)zdarza się każdemu:)!to tylko amsta nie amsta daje czadu:)))))!!!!!!!!
00
Kinia81
(20 lat temu)
dziękuję za zrozumienie,rzako używam tego wyrazu dlatego się pomyliłam w jego pisowni
00
Małgoś25
(20 lat temu)
W makro spokojnie możesz kupić alkohol. Cena jest troszkę wyższa jeśli nie posiada się koncesji. Ale moim zdaniem opłaca się kupować właśnie tam. Przykładowo w makro kupuję zawsze wino KADARKA - tam kosztuje powiedzmy ok.8zl (zależy od rodzaju) a w moim sklepie ponad 15zł. Więc sama widzisz, gdzie się lepiej opłaca :-)))
00
Kinia81
(20 lat temu)
A orientujesz się może, ile będzie kosztował smirnoff - 0,5l bez koncesji ?
00
Małgoś25
(20 lat temu)
Bardzo mi przykro, nie mam zielonego pojęcia.
00
Re: alkohol
Kinia81
(20 lat temu)
Czy w makro można negocjować cenę ?
00
Kinia81
(20 lat temu)
Czy może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób zmienić temat wątku? Chcę poprawić ten błąd!!!
00
Pomarańczka
(20 lat temu)
oo , chyba się nie da poprawić
Kinia .. podbiłam dla Ciebie parę wątków z alkoholem ,,,, zobacz
00
Małgoś25
(20 lat temu)
Powracam z drugą odpowiedzią odnośnie ceny. Jestem w pracy i właśnie dostałam ofertę z makro. Przykładowo: wódka Pan Tadeusz ( cena koncesyjna) 0,5 l- 19,29; 0,7l - 27,23. Bez koncesji troszkę drożej.
Wejdź sobie na stronkę makro: http://www.makro.pl/ofertamakro.php
Tam są pewnie kontakty.
00
Kinia81
(20 lat temu)
dzięki za informacje- zadzwonię do nich , Pan Tadeusz nie jest rewelacyjnie tani u nich, bo w Hypernovey kosztuje 19,46 brutto bez konceji, ale mój narzeczony twierdzi,że smirnoff jest lepszy.
00
Małgoś25
(20 lat temu)
No niestety smirnoffa nie ma w ofercie :-)))
00
Kinia81
(20 lat temu)
Ja mam ofertę ważną do 22 kwietnia,w której jest smirnoff 0,5 l za 19,46 brutto ale z koncesją, muszę do nich zadzwonić i spytać ile będzie kosztował bez koncesji, bo mam możliwość kupienia w hurtowni na miejscu za 20,20 brutto.
00
monia.
(20 lat temu)
a ja polecam Luksusowa raz że dobra cena 2 że na prawde jest polecana przez osoby lubiące sobie popić:)wchodzi ponoc rewelacyjnie:)