manicure minx

witam
czy ktoś w trojmiescie (najlepiej dynia rumia reda ) robi
manicure minx????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: manicure minx

a co to za manicure?

Re: manicure minx

czy to jest ta folia zamiast lakieru?:> jesli tak to malo gdzie mozna to kupić w polsce, pamiętam że kupowałam to w berlinie,ale trwałość nie jest zbyt długa:( okolo 2-7 dni, chyba ze leżysz i pachniesz to co innego:)) polecam to jesli komuś nie chce się malować wzorków na paznokciach -bo są rownież gotowe folie w paski lub kwiatki itp:) no i nagrzewa się to lampą i dopasowuje ksztalt,ogolnie latwe w nałożeniu,ale zdecydowanie lepszy jest hybrydowy!:) w mojej ofercie na razie chyba nie bede wprowadzać tego manicure,ponieważ nie sprawdziło się to na moich paznokciach wiec klientką tez nie bede proponować;)

Hmm , a czy ktoś robi takowy manicure w trójmieście to wątpie:( musisz popytać w salonach,ale przypuszczam,że w większości salonów nie wiedzą co to jest wogóle.

Inne tematy z forum

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...