anoreksja pomoc gzie szukać

czy ktoś ma taką wiedzę gdzie są ośrodki pomocy-zaburzenia łaknienia l(anoreksja) lub podobne w ośrodki pomocy w tej materi,z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: anoreksja pomoc gzie szukać

ludzie do qnwdzy, nauczcie sie wkońcu kozystac z internetu(nie dotyczy poczatkujacych w trakcie lektury dot internetu)

http://www.anoreksja.org/

tu znajdziesz info którego szukasz

Już wcześniej pisałam o Fundacji Światło Dla Życia i mam dobrą wiadomość dla osób chcących się wyleczyć. Pracuję w Fundacji jako wolontariuszka i długo pracowaliśmy nad tym aby zdobyć dotację na leczenie, ale będą to dotacje na konkretne osoby i wtedy leczenie 1 osoby będzie kosztowało tylko 1000 zł za tydzień gdzie w innych ośrodkach cena min to ponad 2000 za tydz
Dlatego teraz zainteresowanych dotacją proszę o napisanie krótkiej prośby o dofinansowanie wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych w celu kontaktów z potencjalnymi sponsorami na adres agatatatoja@wp.pl
To jest wasza szansa i wasza decyzja czy z niej skorzystacie ..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tysiąc złotych? To pewnie na wyżywienie?

Gratuluję odkopania tematu z 2005 roku..i ciągłego wklejania tego samego tekstu w sieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszamy do kontaktu wszystkie osoby, które doświadczają zaburzeń w odżywianiu, obawiają się, że mogą ich dotyczyć oraz osoby im bliskie do zapoznania się z ofertą pomocy naszego Ośrodka:

http://www.ctzo.org

Na stronie znajdują się także informacje praktyczne, jak pomóc takiej osobie, jakie są możliwości leczenia, co my oferujemy oraz testy, które mogą pomoc w wykryciu zaburzeń jedzenia u siebie lub osoby bliskiej.

Inne tematy z forum

Domy opieki w okolicach trójmiasta - starsza, sparaliżowana osoba (41 odpowiedzi)

Witam, Niestety stanęliśmy nagle z bratem przed faktem pooperacyjnego niedokrwienia mózgu u...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...