antykoncepcja

dziewczyny czy któraś z was używa plastrów? jeżeli tak napiszcie mi jak to wygląda cenowo i jak się je stosuje.Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: antykoncepcja

http://www.agnieszka.com.pl/plastry_antykoncepcyjne_evra.php
Powyżej masz szczegóły dotyczące stosowania plastrów, ja stosowałam ok. 1,5 roku , pierwszy rok o.k. później zrezygnowałam ze względu na zbyt duże zatrzymywanie się wody w organiźmie zwłaszcza przed miesiączką miałam 3-4 kg na plusie.Wróciłam z powrotem do tabletek ,stosuje yasmin i jest o.k., ale każdy organizm pewnie reaguje inaczej.Koszt opak. ok.52 zł 3 plastry w opakowaniu ,które zmieniasz raz wtygogodniu ,później tydzień przerwy jak przy tabletkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

yasmin a nie słyszałaś o miliardowych odszkodaowaniach dla pacjentów stosujących yasmin z powodu zakrzepicy żył?

Leki antykoncepcyjne wszystkie bez wyjątku to niestety problemy zdrowotne dla kobiet wcześniej czy później.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Forumka pyta o plastry a nie szkodliwość hormonalnych środków antykoncepcyjnych i czy stosować czy nie ,załóż sobie może osobny wątek i tam dyskutuj na ten temat.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Używałam jakieś 3 lata tamu, nie wiem jak teraz stoją cenowo. Niestety musiałam odstawić po 4 miesiącach, bo łapały mnie migreny. Teraz korzystam kapturka femcap.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja używam komputerka cyklu:-)W kwietniu mija roczek i gorąco polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pamiętaj ze przy stosowaniu każdego rodzaju hormonów zrób sobie badania prób wątrobowych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Co najlepszego na erekcję (6 odpowiedzi)

Co polecicie na erekcję?

Problemy z erekcja przy dziewczynie (3 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

Love Desire opinie (6 odpowiedzi)

Używa ktoś może LoveDesire ale w wersji premium? Pytam się tutaj o te w czarnej buteleczce....