massimo dutti

dostałam telefon z zaproszeniem na rozmowę rekrutacyjną grupową. Ktoś z was był? Jak to wygląda? Dziwnie troszkę brzmi - grupowa rozmowa rekrutacyjna...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: massimo dutti

Bardzo fajnie, grupa około 20 osób, pytają, czy ktoś wie coś o inditexie, krótka ankieta, potem dobieracie się w pary i musisz sprzedać 2 osobę. Krótkie podsumowanie, trochę o warunkach, potem narada i zostają osobę ,które mają być przyjęte, dostajecie wszystkie informację ,skierowanie na badania,bhp, kwestionariusz.

najważniejsze na rozmowie kwalifikacyjnej do inditexu jest udzielanie się w znaczym stopniu. trzeba się wyróżnić gadaniem. jak nie bedziesz sie odzywać to Cię nie wezmą. pytają o historię firmy, o trendy, o to czym wyróznia się marka. jak się będziesz udzielać to na pewno Cię wezmą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

po prostu zapraszają na typowe AC i ten kto najwięcej mówi (ale z sensem) ten wygrywa i zostaje przyjęty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więc skoro tak bardzo fajnie to rozumiem, że ktoś z Was tam pracuje? Jak zarobki itd?

Inne tematy z forum

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...