massimo dutti

dostałam telefon z zaproszeniem na rozmowę rekrutacyjną grupową. Ktoś z was był? Jak to wygląda? Dziwnie troszkę brzmi - grupowa rozmowa rekrutacyjna...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: massimo dutti

Bardzo fajnie, grupa około 20 osób, pytają, czy ktoś wie coś o inditexie, krótka ankieta, potem dobieracie się w pary i musisz sprzedać 2 osobę. Krótkie podsumowanie, trochę o warunkach, potem narada i zostają osobę ,które mają być przyjęte, dostajecie wszystkie informację ,skierowanie na badania,bhp, kwestionariusz.

najważniejsze na rozmowie kwalifikacyjnej do inditexu jest udzielanie się w znaczym stopniu. trzeba się wyróżnić gadaniem. jak nie bedziesz sie odzywać to Cię nie wezmą. pytają o historię firmy, o trendy, o to czym wyróznia się marka. jak się będziesz udzielać to na pewno Cię wezmą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

po prostu zapraszają na typowe AC i ten kto najwięcej mówi (ale z sensem) ten wygrywa i zostaje przyjęty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więc skoro tak bardzo fajnie to rozumiem, że ktoś z Was tam pracuje? Jak zarobki itd?

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...