fatalne wykończenie, brak dojazdu SKANDAL

KIEDYŚ POPEŁNIŁEM WIELKI BŁĄD! KUPIŁEM MIESZKANIE NA ŚW. HUBERTA W GDAŃŚKU. Teraz jest nie sprzedawalne, najpierw przeciekał dach ( kominy źle zabezpieczone) później zalało sufity u mieszkańców ( tarasy źle wykończone) okna porysowane, ściany nie mieszczą się w normach odchyłki. BRAK DOJAZDU DO OSIDELA ! ZAPRASZAM NA ŚW. HUBERTA ! uszkodzenie zawieszenia murowane! dewoloper ma to gdzieś ! INNE OSIEDLA WYGLĄDAJĄ PODOBNIE. NIE KUPUJCIE U NICH !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fatalne wykończenie, brak dojazdu SKANDAL

a jak z ogrzewaniem,mozesz to mieszkanie dogrzac?

wymienilem wszystkie kaloryfery na jeszcze raz grupsze i jest ok
wczesniej pomagalem sobie elektrycznym grzejnikiem w lazience jak w PRL i klimatyzacja ( ogrzewaniem) w sypialni i pokoju

konczy sie gwarancja, sprawdzili co nam nie pasuje i cisza...czekaja az bedzie po gwarancji a pozniej powiedza ze nikt nie zglaszal- tak jak znajomej na V wzgorz

Złóż reklamację na piśmie, zanieś osobiście do biura, na Twoim egzemplarzu niech Ci pokwitują. Wówczas nie będzie dyskusji, że problemu nikt nie zgłaszał.
Nie wiem jak to jest w przypadku reklamacji usług /mieszkań/, ale sprzedawca (tu deweloper) ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji (z tytułu 2-letniej rękojmi u sprzedawcy). Jeśli w tym terminie nie uzyskasz odpowiedzi uznaje się, że reklamację przyjęto.

czemu kupiłeś tam mieszkanie przecież ich znałeś- nosisz okulary.