auta po kontraktach leasingowych

Cześć. Rozglądam się za autem, najlepiej młodym i sprawnym. Na rynku różnie bywa, wiadomo. Ostatnio trafiłem na fajne ogłoszenia sprzedaży samochodów pokontraktowych, czy też poleasingowych. Co o nich myślicie? Jakie firmy sprzedające takie samochody są godne polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To już chyba najlepiej sam sprawdzisz, bo trudno tak powiedzieć "weź to, a tamto nie". Ogólnie poleasingowe są warte uwagi, bo można dobrze trafić, tylko trzeba popatrzeć. Masz tam gwarancje, że auta były serwisowane, maja dokumentowany przebieg. To dobra rzecz, akurat. A w Trójmieście to nie wiem, chyba Master1 ma swój punkt w Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Potwierdzam to z tym sprawdzeniem. Sam kupiłem sobie pokontraktową fabie już ze dwa lata temu właśnie z Master1. Auto działa bez zarzutu i faktycznie jest nadal w dobrym stanie. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

slaba reklama,na placu stoi w 90% weksplatowany zlom ,bez mozliwosci sprawdzenia stanu technicznego w niezaleznym warsztacie,gwarancja jest ale na nic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to dobra opcja - sam użytkuję takie auto. Ale tak czy inaczej trzeba sprawdzić przed zakupem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wypożyczalnia samochodów (122 odpowiedzi)

Szukam dobrej i taniej wypożyczalni! Samochód będzie mi potrzebny na okres świąt.

JAKI MOTOCYKL (31 odpowiedzi)

Jaki motocykl polecacie jako pierwszy dla osoby która chce używać motocykla dla przyjemności i...

BMW DOBRY MECHANIK (37 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI