auto 7 osobowe

szukam auta na 7 osób zastanawiam sie nad seatem alhambrą wv scharan i ford galaxy wiecie czy moze galaxy jest na pompowtryskach? co byscie polecili z doswiadczenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: auto 7 osobowe

Z opowiadań klientów wiem, że bardzo sobie chwalą Sharana. Niestety sama nie miałam tego typu samochodu więc nie jest to z autopsji.

powiedz coś o kryteriach....
Mercedes W-123 "beczka" combi też były 7 osobowe.....
Mercedes GL też ma 7 miejsc....

TDI 90 i 110 PS tak do 2002r. byly na pompie rotacyjnej, reszta na pompowtyskach. Z notowan galaxy jest najmniej awaryjne ale moze to byc spowodowane faktem ze jezdzi ich mniej. A wszytkie 3 robione sa w jednej fabryce...

to zależy jaką kwotą dysponujesz? jaki rocznik cię interesuje? w kwocie do 20-tu tyś. polecił bym opel zafira 2,2dti,renault grand scenic 1,9dci,toyota avensis verso 2,0 d4d,mazda mpv 2,0d.nie są to oklepane taksówkarskie sharany itp.ale naprawdę fajne samochodziki . jeśli chodzi o samochody po 2006 to polecam forda s-max,opla zafirę, toyotę corolla verso.

Jeżeli chodzi o samochody 7 osobowe, to skłaniałbym się ku samochodowi, jakim jest Ford Galaxy. Ma naprawdę przepastne wnętrze i wbrew pozorom nie jest paliwożerny, zwłaszcza jeżeli napędzany jest jednostką wysokoprężną. Zapoznałem się właśnie z cennikiem: http://www.ford.pl/Samochody_osobowe/NowyGalaxy i myślę, czy nie zdecydować się na zakup, ponieważ moje dzieci szybko rosną.

Masz chłopie refleks :-)

Odpowiadasz na wątek sprzed 5 lat , na twoim miejscu nie pakowałbym się w tego forda galaxy , bo zanim trafisz do salonu forda to twoje dzieci będą już dorosłe i pójdą na swoje ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

vw touran
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko MAZDA 5

przede wszystkim zacznij od kryterium ceny i wtedy rozglądaj się za najbardziej optymalnym autem w ramach posiadanej kwoty,generalnie nie skupiaj się na danym modelu i marce ,to jest w ogromnej mierze loteria jak trafisz, pamiętaj, na znaczku nie jeździsz,sztuka sztuce nie równa, jeden jest np. mega zadowolony z sharana bo dobrze trafił a drugi ma g*wno i kwitnie po warsztatach,pzdr

Inne tematy z forum

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

gdzie kupić auto? (5 odpowiedzi)

Nadeszła pora na zmianę auta. Przeczytałem fora, opinie itd. Wszyscy odradzaja komisy, handlarzy,...

gdzie kupic oc, oraz które najtańsze (41 odpowiedzi)

jakie polecacie oc? bede kupoał niedługo i chciałbym poronac opinie