autostop

witam wszystkich forumowiczow chcalabym sie dowiedziec czy kogos oprocz mnie interesuje autostop prosze o opinie i ewentualne wrazenia z wypraw
pozdrawiam lama
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: autostop

ależ oczywiście, ja sama nigdy nie zdecydowałabym się na tak niebezpieczną wyprawę, ale mam kolegę który wszędzie podrózuje autostopem. Ma działkę 50 km od domu i szkoda mu na bilet, łapie auto i jedzie za darmo i tak prawie co tydzień i nic mu jeszcze dziwnego się nie przytrafiło, był autostopem razem z dziewczyną w Niemczech i też wszystko ok. Więc tak sobie myślę że jeżeli ktoś się nie boi to ok niech jedzie, ja bym się bała.

fajnie ze widze jakis odzew a jednak ktos zaglada na to forum:))) ja oczywiscie sama nie jezdze tylko z moim misiem :))))))))))

Kiedys i owszem teraz bardzo rzadko. Ewentualnie frragmenty dłuższych podróży, bo na dłuższą metę to jednak jest męczące. Nigdy sama, zawsze w parze.

gwisia piszesz mgr na ten temat???
buziaki lama

Heheheh, nie no to byłoby zbyt łatwe.

Inne tematy z forum

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)