baaardzo fajna szkola

szkole polecam kazdemu swietni nauczyciele dobra baza piekne wspomnienia swietna atmosfera
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: baaardzo fajna szkola

Chyba nastąpiła pomyłka przy dodawaniu opinii:)
Szkoła -najgorsza do jakiej chodzilem.
Nauczyciele zastraszaja uczniów, zamiast pomocy w nauce, uczen slyszy slowa: "zostaniesz na drugi rok bo w klasie nizej brakuje uczniow" (nikt nie wybiera tej szkoly). totalne dno!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Miałem dokładnie taki sam przypadek w 1 klasie liceum że pani od woku powiedziała mi że na pewno nie zdam do następnej klasy.Ja się zdziwiłem bo nie miałem żadnych zaległości,chodziłem na zajęcia,miałem wszystkie prace przygotowane. Zgadzam się też z tym że nikt nie wybiera też szkoły bo jest uważana za słabą, nauczyciele niektórzy też tak twierdzą.
nie polecam nikomu tego liceum na razie chociaż słyszałem że w tej szkole jest od września nowy dyrektor więc może uda mu się coś zrobić żeby ta szkoła była bardziej normalna.Ale jak Narazie nikomu nie polecam tej szkoły.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam słyszałem o planowanych zmianach dotyczących LO nr 13 w Gdyni i gimnazjum nr 14 dotyczących stopniowego wygaszania tych szkół i się z ty nie zgadzam bo przecież po co w takim razie miasto dawało szanse nowej pani dyrektor na polepszenie jakości tych szkół skoro i tak planowano ją wygasić nie rozumiem tego po za tym martwię się o uczniów niepełnosprawnych tej szkoły dla których te zmiany będą czymś strasznym szczególnie dla uczniów z autyzmem dla których nawet zmiana sali jest już sporym stresem.dlatego apeluje do władz miasta Gdyni zastanówcie się jeszcze raz na tym co chcecie zrobić z ZSO nr 4.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0