babskie ploty :)

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się
Hej,
jestem "trójmiejskim obywatelem dochodzącym" :) tzn mieszkałam jakiś czas w gdańsku, wyprowadziłam się, ale często tam bywam a w wakacje spowrotem wracam do gdańska ku mojej radości. Jako, że rodowitą gdańszczanką nie jestem mam znikomą ilość znajomych w trójmieście. Wiem, że podobnych wątkow jest na forum mnóstwo, ale od ich ilości ciężko mi się w nich połapać dlatego zakładam kolejny :P Szukam kogoś do pogaduchy, na baskie ploty, spacery, wypady do kina, na miasto itp. Każda kobietka zrozumie o co chodzi :) (gdyby to dla kogoś miało znaczenie mam 26 lat) Zainteresowane zapraszam do pogaduchy na gg bądź meila.
ja-baba25@wp.pl
3447181
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: babskie ploty :)

chłopa se znajdź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak się składa, że to właśnie za sprawą chłopa ponownie znajdę się w Gdańsku. Drugiego szukać mi nie potrzeba.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

didi założycielka wątku Ci pojehcła ; P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

zaloguj się na SingleRelaks i zerknji na Trójmiasto. Zapraszamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Ulubione perfumy (7 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

depilacja laserowa- opinie (266 odpowiedzi)

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą...