badanie eeg dziecka- odpłatne

W związku z tym , iż potrzebne mi było do diagnostyki syna pilnie eeg postanowiłam zrobić to badanie odpłatnie. Zapłaciłam 80zł. Niefortunnie dopiero po badaniu zapytałam o termin odbioru. He. Nie wiadomo kiedy, za 2- 3 tyg( !). Szok. Nie mogę otrzymać wyniku, aby na własną rękę zanieść lekarzowi, który by dokonał opisu. Zadzwoniłam do Pani Doktor, która opisuje badanie na " Kołobrzeskiej"powiedziała, abym poprosiła o zgranie na płytkę, a ona mi je szybko opisze. Udałam się na Kołobrzeską, gdzie odmówiono mi wydania wyniku, mimo, że za nie zapłaciłam i jako pacjent mam do tego prawo. Próbowano zrzucać winę i oczerniać Panią Doktor.Jest to prawdopodobnie jedyna w Trójmieście placówka, w której lekarz nie ma możliwości dostępu do systemu komputerowego, aby móc zdalnie opisać badanie. Zapłaciłam nie wiem za co, badania nie mam, muszę iść do innej placówki, zrobić kolejne badanie, znów zapłacić, ponieważ zdrowie mojego dziecka jest dla mnie ważne, a bez tego nie ruszę z diagnostyką. Masakra. Ponieważ naruszane są prawa pacjenta, dowiedzą się o tym odpowiednie instytucje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: badanie eeg dziecka- odpłatne

Ja robiłam badanie na Suchaninie czekałąm dwa dni na badanie a na opis tydzień
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0