badminton

Ktoś wie czy jest w Gdańsku sekcja badmintona żeby móc sobie pograć ?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: badminton

też bym się chętnie przyłączył; może w ten sposób uda się jakąs grupę stworzyć ;)

Witam
Rozpoczynamy od 16.09.2008 w każdy wtorek od 20.00 do 22.00.
Hala sportowa Zespołu Szkół Inżynierii Środowiska w Gdańsku-Oruni, ul. Smoleńska 5/7 (dojazd do hali od ul. Żuławskiej).
Mapka na www.zsis.gda.pl

Kontakt: 502 142 660.

And

Witam,

Od godziny poszukuję na necie miejsca, w którym można by w Trójwiosce amatorsko popykać w kometkę. Ceny, jakich wołają szkoły za wynajęcie sali, przerażają - od 80 zł/godz. Jedyna sensowna oferta, jaką trafiłam, to Twoja And, z tymże mnie by interesowały weekendy, sb/ndz gdzieś w okolicach 16-17. W tygodniu nie dam rady czasowo. Jest nas dwoje- ja i mój Miś ;) Jeśli gracie również w weekendy i macie dwa wolne miejsca, proszę o kontakt.

Pozdro
Neki

Hmmm kiedyś trochę grałem i fajnie było by sobie dla relaxu poskakać... jakby ście szukali chetnego to piszczie mejla..z chęcią się stawię!
Aha..chwilowo jestem bez rakietki...jeśli by się coś rozkrecało to z pewnością zainwestuję w sprzęt.
pozdrawiam
Marek

Ciekawe czy kilka miesięcy później dostanę odpowiedź na pytanie - nadal gracie? bo ja kocham badmintona :D z chęcią bym się przyłączyła!!

Hej!
Ciekawe, czy jeszcze ktos się interesuje tym tematem.
Gdzie można grać? A może ktoś jest zainteresowany wspólnym wynajęciem jakiejś hali? Z mojej strony byłyby dwie osoby. Z góry bardzo dziękuję za każdą odpowiedź.

Ja jestem zainteresowany gra w Gdyni ( Rumia Wejherowo)
Jesli jest jaka grupa lub ktos cos organiazuje ja chetnie sie przyłącze
Jak narazie da mnie kazdy termin jest doby weekend i srodek tygodnia
Jesli jest propozycja mozna przesłac maila
k.ko@wp.pl

Nie wiem czy Wam to pasuje, ale jak będzie cieplej, na morenie jest asfaltowe boisko - o ile nie ma wiatru, można grać :)

W razie czego, jestem też chętny na badmintona w Gda ;]

asfaltowe boisko?????????
chyba jesteś szalony
- może kometka

macie w zasięgu Szemud jeśli chodzi o okolice Gdyni

Cześc,
ja też chętnie bym pograła - ale gdzieś w Gdańsku - Morena...

Witam
Czy zajęcia/spotkania/treningi z badmintona sa jeszcze aktualne ?
pozdrawiam
M.

Jest kilka miejsc w Trójmieście, gdzie można pograć. Powiedz jakie okolice cię interesują. Kiedyś było fajne miejsce na Gdańskiej Zaspie, ale coś chyba tam jest już nie tak. Najlepsze są jednak zajęcia indywidualne na wynajętym korcie. Wprawdzie nie wiem jaki stopień zaawansowania reprezentujesz, ale chętnie bym się spotkał na mały pojedynek, który by się zakończył jakimś miłym akcentem. Tylko, że jedna rzecz mnie nie pokoi. Zastanawiam się czy nie masz problemu ze stawem skokowym? To częsta przypadłość zawodników badmintona. Nie chciałbym przyczynić się do czegoś co by mogło sprawić ból. Zastanawiam się czy M jest naprawdę gotowa do pojedynku na korcie?

Nie jestem zawodnikiem a jedynie hobbystą ..
To prawda ,że stawy są narażone na duże przeciążenia - o ile "zawodnik" ma wolę walki - ja niestety/stety mam ;)
w pakiecie z wolą walki mam i masażystę jeszcze przez jakieś 3/tygodnie ;)
Póki co pytam jedynie o miejsce gdzie można się czegoś nauczyć.
Poziom... no cóż .. trudno mówić o poziomie.. więc na pojedynek zdecydowanie za wcześnie ...tym bardziej na miły akcent..
Dziękuję wszak za wyjątkowo wnikliwą troskę .

:-) Kocham Cie Mała...

No, no, no

Polankę tam niewielką znam ukrytą w gęstym lesie, będziemy sobie na niej grać wiatr lotki nam nie zniesie ;-) (KMN). Badminton fajna sprawa, ja uprawiam tylko rekreacyjnie w bezwietrzne dni z moim Pyszczkiem ;)

Podbijam temat:) jestem chetna na gre w Gdyni :) tez interesowalaby mnie jakas hala czy cos....

Hej odświeżam temat, trenowałem kiedyś badmintona (jakieś 15 lat temu hehe) i bardzo się za nim stęskniłem... Mam jeszcze kumpla, który też chciałby pograć. Jest jakaś stała ekipa, która wynajmuje jakąś salę? Jestem z Oliwy, bez problemu będzie Gdańsk i Sopot, Gdynię już chyba odpuszczę, bo nie mam za dużo czasu - pozostałe sporty go zajmują.

z chęcią pogram, idzie mi dość dobrze. daj znać na maila misti@amorki.pl.

Problem z halą, masz jakieś miejsce? Jestem z Zaspy.

Gdynia ale Gdańsk nie problem, jeśli dalej zbieracie zaogę to z chęcia dołącze facet 36 l
humbag@interia.pl

Inne tematy z forum

Karnet do oddania (8 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...