bardzo polecam

Organizowałam ostatnio swoje imieniny na 10 osób. Jedzenie było pyszne, a każdy miał inną potrawę. Przystawki, zupa, danie główne i ciasta na deser-wszystkim smakowały. Miejsce przytulne, z klimatem, domowa atmosfera, którą tworzy pani Tatiana. W całości polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: byly pracownik kresowej

Pracowalam w kresowej. Widze wiele pozytywnych wypowiedzi na forum a ja mam inne zdanie. Nie placą calych pensji Zatrudniaja na lato ludzi nie wymagaja ksiazeczki sanepidowskiej Bylo brudno W czasie w ktorym pracowalam byly szczury Lodowki padaly woda stala na podlogach Pisze prawde Pracownicy nie sa tam dobrze traktowani Nawet wyzywani. Wiem ze mozecie w to nie wierzyc ale to prawda Byc moze zmienilo sie od tego czasu Mam taka nadzieje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda, tez pracowalam w tej restauracji.
Ciagle klotnie, ciagle wyzywanie jaka to glupia i tepa kelnerka jestes... cokolwiek zrobisz, jest zle...
Skoro jestescie tak zachwyceni ta restauracja to moze wejdzcie na zaplecze lub na kuchnie, syf brud, szczury.. standard
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Całkowicie mogę się zgodzić z powyższymi opiniami- pracowałam w tej restauracji i to co się tam dzieje, stosunek do pracowników jak i warunki pracy(brud, smród na zapleczu i w kuchni, zmywak to już w ogóle brak słów,stojąca woda, braki dosłownie we wszystkim) są wprost tragiczne. Pracownicy to osoby drugiej kategorii dla właścicieli, zresztą nieregularnie opłacane za swoja (ciężką) pracę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0