bardzo zadowolony

Szkoła o bardzo wysokim poziomie nauczania duży wybór zajęć dodatkowych, także wspomagających. Dziecko może liczyć na fachową opiekę i ciekawe tematycznie zajęcia i zabawy w świetlicy Szkoła bardzo dba o rozwój fizyczny i osiąga wysokie wyniki sportowe. Mam w tej szkole dziecko i dziwię się negatywnej opinii, którą przeczytałem. Mieszkam w Sopocie od lat i szkoła nr 8 zawsze miała najlepszą opinię wśród Sopocian. Bardzo polecam tą szkołę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: bardzo zadowolony

Szkoła Podstawowa nr.1 w Sopocie ma lepsze osiągnięcia sportowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Im mniejsze oczekiwania, tym większe zadowolenie....

Zajęć wspomagających-to fakt-jest aż w nadmiarze. Za to dzieci zdolne są traktowane po macoszemu. Nie ma dla nich oferty, albo jest bardzo ograniczona. Nawet najpopularniejszych konkursów przedmiotowych w tej szkole jak na lekarstwo, a dzieci zgłaszające się do nich są traktowane jako kłopotliwe, bo trzeba je przygotować, a nikomu się nie chce. Najlepiej, jeśli zrobią to rodzice.

Ciekawe tematycznie zajęcia i zabawy w świetlicy-wyssane z palca.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoła jak każda inna w Sopocie i nie tylko. 8 jest strasznie przereklamowana, szału nie ma ......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

~Leszek
Zamiast pisać takie nic nie znaczące ogólniki w stylu "bardzo wysokim poziomie nauczania" lub "duży wybór zajęć dodatkowych" wymień je łaskawie po imieniu.

Bo wiesz, wystarczy mi, że takich haseł nasłucham się od polityków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam czasem wrażenie że opinie pozytywne piszą sami nauczyciele "8". Mam tam drugie dziecko i musicie mi uwierzyć, szkoła jak szkoła, szału nie ma, nie wiem skąd tak wspaniałe opinie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie samo mam wrażenie jak Pan powyżej.
Gdyby tylko ta dyskusja dała efekt w postaci poprawy jakości szkoły, o której tu piszemy. To byłoby coś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja po napisaniu nie pochlebnej opini, zostałam objechana.
A zdanie na temat tej szkoly, mam raczej mierne choc wcześniej bylo BARDZO dobre.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tez sie nad tym zastanawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0