ober-haus

hejka znalazłam ogłoszenie że szukają kogoś do tej firmy, mogę wiedzieć czy tam się coś dzieje bo z tego co widziałam często rekrutują? Może ktoś podzieli się doświadczeniem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ober-haus

to biuro nieruchomości, zatem pewnie zaproponują działalność gospodarczą...w biurach przeważnie wynagrodzenie jest prowizyjne, ile sprzedasz - tyle dostaniesz....przy dzisiejszej koniunkturze na kokosy bym nie liczył....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja słyszałem, że w nieruchomościach trzepie się niezłą kasę, po kilka kilkanaście tysięcy złotych za sprzedaż mieszkania, i kilka tysiączków za wynajem. Dwa dni się robi w miesiącu i zarabia tyle co ja pracując uczciwie. Żeby było jasne dla mnie generalnie pośrednicy to złodzieje i nieroby biorą forsę za podanie adresu i często też oszukują, co do metrów lokalizacji i innych informacji byle sprzedać, nie mam o nich dobrego zdania. Najlepiej jak coś macie to nie zgłaszajcie do agencji bo to hieny i tylko liczą na łatwą kasę za nic. Mało tego niektórzy są tak bezczelni że karzą płacić z 2 stron!!!! Ale widzę że to się powoli zmienia.
Akurat z tym oberhaus nie miałem do czynienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

~karolak nie każdy pośrednik jest taki sam zawsze wkurza mnie jak ktoś wszystkich wrzuca do jednego wora!!! Są ludzie i są hieny...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

widzę z wypowiedzi, że raczej ciężkie klimaty, tak czy owak dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...