BETA HCG

Właśnie dzisiaj zrobiłam bete i wynik podano mi przez telefon ponieważ strasznie mi na ty zależało-1978.Popadam w panikę bo kilka razy poroniłam.Napiszcie proszę który to moze być tydzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: BETA HCG

No juz wróciłam.Wiem tylko tyle że ciąża znajduje sie tam gdzie powinna i że jest pęcherzyk ciążowy.Nic więcej nie widać jeszcze:(Nie ma zarodka:(I już mam wizje że się nie pojawi!Mam teraz przyjść za dwa tygodnie wtedy już i serce powinno być widoczne.Nie wiem czego ja oczekiwałam.Mam brać dalej duphaston i eutyrox i czekać...

Będzie dobrze - trzymam kciuki :))

Dam znać po wizycie!Już jestem w blokach startowych:)Troche się denerwuje...

SUPER!!! Gratulacje!!! 3mam kciuki za Ciebie w środę a sama idę w czwartek :)

Piękna beta! Gratuluję raz jeszcze :) I życzę pięknych, spokojnych 8 miesięcy - zobaczysz jak szybko teraz będzie czas mijać :)

świetne wieści :) oby tak dalej :)

No to super!!! Trzymam kciuki za szczęśliwe 8 miesięcy :)))

Hej kobiety:)Zrobiłam tą bete no i od czwartku przyrosło do 18204:)Tak się ciesze:)Teraz tylko w środę do lekarza i uzbroić się w cierpliwość:)

To fajnie że impreza się udała:)
Dzisiaj rano dzwoniłam do swojej ginekolog z pytaniem czy powtórzyć jeszcze tą bete.Powiedziała że dla świętego spokoju oczywiście mojego mam zrobić:)Więc zrobię!

Witam po weekendzie :)
Panieński udał się wyśmienicie, bawiłam się świetnie, choć bez kropelki alkoholu :))

ewel - jeżeli chodzi o brzuch to mam takie same bóle i koleżanki mamy mówiły mi że to normalne
Pozdawiam...

Dziekować nie będę wolę nie zapeszać:)))Wile mi pomaga rozmowa z Wami i za to muszę podziękować:)))

ja też gratuluję i też trzymam mocno kciuki! :)

Bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że ja również niedługo będę mogła się pochwalić takimi wynikami. Trzymam bardzo mocno kciuki :) Dbaj o Was!!!

Mnie też brzuch pobolewał - to normalne (ale mówię bardziej o takim ćmieniu niż o jakimś ostrym, silnym bólu - taki może być niepokojący). Nie stresuj się za bardzo :) Chociaż wiem, że na początku jest z tym najtrudniej, a potem też czasem się panikuje ;)

Napiszcie mi kobiety czy Was też na początku brzuch bolał czasami jak na miesiączke??Jakoś za każdym razem coś mnie tam boli!I już się martwie:(

Ja też się cieszę że i Ty masz tak dobry przyrost:)))Tylko tam dzisiaj nie szalej:)Będę pisać.Pewnie jeszcze nic wielkiego nie ujrzę na usg ale już bedę coś więcej wiedziała:)

ALE SUPER!!!
Cieszę się z Twojego wyniku :)))
Mój też super :) Zrobiłam po 6 dniach i z 1314 wzrosło do 10669 :)))
Mam nadzieję że będziemy z każdym m-cem coraz szczęśliwsze :)))
Ja mam umówioną wizytę w czwartek więc znów będę trzymać kciuki najpierw za Ciebie :)))
Pozdrowionka i zmykam, bo mam dziś wieczór panieński :))))
Uśmiech nie schodzi mi z twarzy :)))

Super! Trzymam kciuki, żeby dzidziuś dzielnie się trzymał!!!

Oby się już trzymała na dobre:)Leczę tą tarczycę,biorę eutyrox i duphaston więc może będzie dobrze:)Umówiłam się do gina na środę więc zobaczymy co tam w środku słychać?!Poza tym lekarz chce mi wstawić jeszcze inne możliwe leki żeby tą ciążę w końcu utrzymać.Wspominała nawet coś o heparynie w brzuch.Przy statniej ciąży nie dostawałam leków bo od początku beta prawie nie rosła.Zobaczymy co się będzie działo!Boże o niczym innym nie marzę!!!!

GRATULACJE! przy takiej becie dzidzia już się zadomowiła i mocno się trzyma mamy :) Umów się do gina - już teraz powinien być widoczny pęcherzyk, serduszko trochę później :) I dbaj o siebie! Tzn o was :)

Inne tematy z forum

białe blaty w kuchni (42 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

Czynna logopeda z Rumi z przedszkola "Pod Topolą" na showup (3 odpowiedzi)

Zróbcie co chcecie z tą informacją, ale Pani i występuje na żywo i pracuje z dziećmi...