beznadzieja

Temat dostępny też na forum: Sensual Beauty & Spa
Również skorzystałam z oferty Groupon i potwierzdam zdanie moich poprzedniczek! Ustawiono urządzenie na standardowe 10 minut i nawet nie poczułam że cokolwiek było robione na mojej twarzy. Pani z recepcji nawet 1 nie spojrzała na mnie w rozmowie. Uśmiechem, ba- spopjrzeniem obdarowała jedynie stałe klientki. Nie wiem czy pójdę tam jeszcze aby do końca wykorzystać kupon. Stanowczo odradzam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: beznadzieja

Po raz pierwszy skusulam sie na korzystanie z gruponu.Po przeczytaniu tak negatywnych opinii ,nie odwazylam sie na pojscie nawet tej jeden raz.szkoda pieniedzy a juz najbardziej naszych wypielegnowanych w innycj profesjonalnych gabinetach twarzy.Oby takich porazej bylo mniej!Dziwi mnie jednak ,ze gabinet nadal sprzedaje swoje uslugi na gruponie ,skoro nie moze "przerobic"wczesniejszych 1500 klientek.Dzialaja jak fabryka ,bez limitow.To farsa i brak profesjonalizmu.UNIKAMY!!!!

Proszę wystąpić o zwrot pieniędzy do grouponu. Ja również zniechęciłem się do skorzystania z usług Sensual Beauty & Spa po przeczytaniu tak bardzo negatywnych opinii oraz kolejnych nieudanych prób umówienia się na wizytę. Wystąpiłem o zwrot pieniędzy i w ciągu 10 dni odzyskałem pełną kwotę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlatego wszyscy pracownicy stamtąd odchodzą