... beznadziejna obsługa

Najgorszy lokal w jakim w życiu byłam. Nie polecam nikomu, a wręcz gorąco odradzam. Obsługa jest na najgorszym możliwym poziomie, zero kultury osobistej, nieprzyzwoite, seksistowskie zachowanie ochroniarzy. Po zapłaceniu za wejście i założeniu opaski klubu moja osoba towarzysząca została wyproszona, po 20 min miała być wpuszczona jak się przewietrzy, jednak po tym czasie została chamsko cofnięta z powrotem na dwór. Staliśmy cały czas przed wejściem NA DESZCZU. Po 30-40 min weszłam do środka i zażądałam zwrotu pieniążków za wejście do klubu, które nigdy nie nastąpiło dla mojej wyproszonej osoby towarzyszącej i za siebie gdyż cały czas czekałam na rozwiązanie sprawy przy wejściu. Zostałam wyśmiana, pieniążki za niezrealizowaną usługę nie otrzymałam, a tylko usłyszałam niewyrafinowane, podwórkowe odzywki jak z więzienia. Po kilku minutach PRÓBY dyskusji w celu zwrotu kosztów zostałam wyproszona z klubu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak to jest

czy maja tam tylko wejscie studenci ?? nie jestem z trojmiasta ale z okolic i chcialabym sie tam wybrac na sylwestra .. potrzebne sa jakies karty studenckie legitymacje ?? ;/ fajnie by bylo gdyby mi ktos napisal jak tam jest .... duzo miejsca?? jaka muzyka po filmkiku widac ze nawet fajnie ;)) i przedewszytkim czy jest duzo bojek bo nie lubie tego ;//czekam na odpowiedz i dzieki;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1