biancas kosakowo

witam, czy ktoś urządzal wesele w biancas kosakowo/pogórze? bardzo mi zależy na jednej rzeczy - mianowicie na zdjeciach. lokal nie posiada zbyt ładnej galerii, a ja bardzo chętnie zobaczyłabym jak to wygląda na uroczystość ślubną
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: biancas kosakowo

nie polecam tego lokalu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ania możesz sprecyzować dla czego? Mamy tam wesele w sierpniu i jestem ciekawa takiej oceny

Witam.
Wykonywałem zdjęcia w tym lokalu na weselu kilka miesięcy temu. Jeśli jest Pani zainteresowana, to proszę podać jakieś dane kontaktowe (chyba najlepiej numer telefonu), a przekażę go do tej Pary Młodej. Myślę, że chętnie podzielą się wrażeniami (i zdjęciami) na temat lokalu.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Byłam tam na wesele niedawno. Goście byli niezadowoleni z obsługi.
Nie chcę negatywnie oceniać tutaj lokalu. Bo może to jednorazowy przypadek. Ale zarówno para młoda była niezadowolona jak i goście.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś jeszcze był tam na weselu?

Również biorę pod uwagę ten lokal,jak z jedzeniem??

A ja byłam na weselu w Biancas'ie i jestem zadowolona. Sala ładna, obsługa miła, na jedzenie również nie mogę narzekać. Jednak jak zrobiło się ciemno to niestety brakowało oświetlenia, jednak na weselu byłam na początku lipca, więc długo było jasno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...