bieganie! :>

Temat dostępny też na forum: Społeczność
bieganie! :>
Cześć !
Jakiś czas temu zaczęłam biegać, mam zajawkę straszną, ale ostatnio coś brak mi powera, by założyć buty i wyjść poszurać. Szukam kogoś chętnego na wspólne przebieżki wolnym tempem min 5km. Razem raźniej i motywacja większa!
Ja 21-letnie dziewczę, studentka. Mieszkam na Przymorzu
Proszę o kontakt osoby w podobnym wieku i dla których dystans 5 km nie jest czymś nieosiągalnym :>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bieganie

Hej, jestem rowniez z Przymorza i mam ten sam problem, brakuje mi troszke motywacji do biegania aczkolwiek mam checi tylko gorzej z wcieleniem ich w zycie;/ zawsze we dwojke lepiej sie zmotywowac i zebrac, ja 23 lata, kiedys biegalem czesto i przez chwile trenowalem to takze dystans 5 km wytrzymam;) Pozdrawiam, Pawel

Re: bieganie! :>

Jak chcesz się trochę zmotywować to wpadnij na Parkrun w sobotę rano w parku Reagana o 9.00 - myślę ze fajna atmosfera jaka tam jest, trochę ci odświeży zapał do biegania --> http://www.parkrun.pl/gdansk :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bieganie! :>

Zapraszam chętnych do naszej małej grupki 2-3 osoby. Biegamy w poniedziałki i środy od pomnika "powiew wolności" róg ul. Jana Pawła a Czarny Dwór. Spotykamy się o godz 20. Zapraszam serdecznie . Kontakt night.runners@wp.pl

Inne tematy z forum

GKS Wybrzeże (6 odpowiedzi)

Jutro jest bardzo ważny mecz dla gdańskiego Wybrzeża.Przyjdźcie tłumnie na stadion.Nie musicie...

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (48 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

sport i zdrowie w gdańsku. (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Od dekad przyjeżdżam do Gdańska. Lubię poganiać rowerem po uliczkach i trasach...