bieganie

Temat dostępny też na forum: Społeczność
bieganie
Część. Mam na imię Marta. Mam 27 lat. Szukam koleżanki/kolegi do wspólnego biegania. Najlepiej z Zaspy. Jeżeli ktoś chętny niech napisze. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

inaczej

może napisz w jakim tempie biegasz, jakie dystanse no i gdzie. tak będzie łatwiej niż kiedy podasz swoje imię, płeć i wiek. no chyba że nie w głowie Ci bieganie.
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bieganie

Podasz maila

hej. Tez biegam w tych rejonach :) podaj maila :)

Hej. Chciałem tylko zauważyć, że jesteś dość odważna, dając taką propozycję w necie, biorąc pod uwagę, ile niebezpieczeństw może na ciebie czekać, różne osoby mogą się zgłosić przecież i tych osób nie znasz... Może poszukaj wśród swoich znajomych raczej, może ktoś się skusi? Co do wspólnego biegania, to ja zawsze wolę biegać lub ćwiczyć sam, z muzyką w uszach, wówczas nie muszę uważać na tempo innych osób i w jakikolwiek inny sposób dostosowywać się do nich, nie wspominając już o rozmowach, bo na takie to szkoda cennego oddechu... Poza tym, nie po to się biega, aby plotkować:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

sport i zdrowie w gdańsku. (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Od dekad przyjeżdżam do Gdańska. Lubię poganiać rowerem po uliczkach i trasach...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (108 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

GKS Wybrzeże (6 odpowiedzi)

Jutro jest bardzo ważny mecz dla gdańskiego Wybrzeża.Przyjdźcie tłumnie na stadion.Nie musicie...