bielizna ślubna

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
gdzie w trójmieście ładna bielizna ślubna??, nic nie mogę znaleźć:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bielizna ślubna

Ja tez nic:-( A triumph ma bielizne do niczego,a przynajmniej nienadajaca sie na slub... ehhhh... No nie wiem:-( Trzeba chyba chodzic od sklepu do sklepu po centrach handlowych i sie cos znajdzie jakis innych firm

Polecam bieliznę Sanpellegrino - mają fajne pasy do pończoń, biustonosze i majteczki za bardzo przystępną cenę i oczywiście warto zajrzeć do sklepu Intimissimi

Cześć dziewczyny,

Ja do wczoraj miałam ten sam problem. Nasz dzień już blisko :)Wybrzydzałam ze dwa tygodnie intensywnie przeszukując najpierw sklepy potem strony internetowe. Znalazłam i zamówiłam. Teraz cierpliwie czekam.
Jeśli poszukujecie bielizny na ramiączkach to z pewnością bedziecie miały mniejszy problem niż ja.
Mam białą sukienkę z gorsetem, do tego nieco większy biust, a posturę ogólnie dość drobną.
Mój biały komplet musiał więc wyglądać następująco:
biustonosz bez ramiączek, z silikonowymi taśmami po bokach, zdobiony na tę okazję :), do kompletu stringi (mam nadzieję, że wytrzymam ;) i oczywiście nie mogło zabraknąć pasa.
Triumph nie popisał się oferując jedynie gładką wersje.
Można znaleźć na prawdę ładne komplety, jednak cena może odstraszyć.
Osobiście wybrałam komplecik Donna włoskiej firmy Lilly.
Zapytacie pewnie czy nie obawiam się, że rozmiar będzie odpowiedni. Regulamin sklepu określa czy można towar zwrócić i ile jest na to dni.
Ja nie znalazłam nic atrakcyjnego w kolorze białym (podkreślam to bo np. w ecru lupoline oferuje ładny komplet), więc i tak nic nie tracę.
Nie bardzo wiem czy można zamieszczać strony internetowe sklepów, więc tego nie zrobię. Google na pewno pomoże wyszukać ;)

Pozdrawiam wszystkie poszukiwaczki i życze powodzenia :)

Przed ślubem znalazłam info o sklepiku na II p. przy BOMI w Batorym w Gdyni, poszłam tam i znalazłam bieliznę dla siebie firmy Samanta - bardzo ładna, biustonosz bez ramiączek w komplecie z majtkami/ stringami (do wyboru) i pasem do pończoch. Panie kompetentne, potrafią właściwie dobrać rozmiar i fason.

Ja bieliznę będe zamawiać z Leg Aveue !!!!!!!!!!!!!!! REWELACJA super pończochy itp.

Bielizne najlepiej kupic w salonie i mierzyc stanik razem z suknią.
Wiem z własnego doświadczenia, kupiłam stanik, który okazał sie za mały (miseczki były za mało wypukłe) pod moją suknię :( i 120 zł myslałam, ze pójdzie do kosza, ale moja pani krawcowa doradzila żebym kupiła silikonowe wkładki!! Wyglądało lepiej, ale mały dyskomfort został.

Jeżeli nie macie możliwości zakupu bielizy w salonie polecam sklep z bielizną w Manhattanie na I piętrze zaraz na przeciwko wyjscia z H&M z działu dzieciecego.

Pozdr.