bilety

Powinni zakazać sprzedaży biletów w pojazdach,autobus czy tramwaj to nie budka z biletami.Prowadzacy ma się zająć bezpieczną jazdą a nie jakiemuś baranowi co się nie chce wyrobić miesięcznego, bądź kupić w kiosku to niech jedzie na gapę i dostaje mandaty,na przyszłość bendzwal się nauczy.Panowie kierowcy walczcie o to aby Wam te bilety zabrali z sprzedaży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

bendzwal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ztm nie stać na biletomaty w pojazdach.

Ciężko kupić bilet w święta lub w nocy jak nie ma biletomaty w pobliżu

Załóż firmę produkująca biletomaty i zaproponuj ztm ze za mała prowizję wprowadzisz je do pojazdów :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W wielu polskich miastach dostrzeżono problem i zlikwidowano sprzedaż przez kierowce-efekty:skończyły się opóźnienia,pretensje o brak reszty czy nawet sytuacje niebezpieczne typu najechanie na pojazd poprzedzający co u nas niestety też się zdarza przez dekoncentrację jak gamoń jeden z drugim usilnie próbuje podczas jazdy kupić bilet.Niedługo kierowcy paczki z Inpostu będą wydawać czy gazetki jak na poczcie proponować...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

WYPOZYCZALNIA SAMOCHODOW OS (10 odpowiedzi)

Witam Czy moze ktos polecic mi dobra ,sprawdzona wypozyczalnie samochow na terenie 3miasta....

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (149 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...

Wypożyczalnia samochodów (11 odpowiedzi)

Witam, gdzie jest najlepiej wypożyczyć samochód na dłuższy okres czasu? Najlepiej tak żeby od...