witam, zlecono mi biopsje guzka na tarczycy, słyszałam opinie ze lepie jtego nie robic ,gdyz nie warto naruszac jego bo moze zaszkodzic....nie wiem co mam robic, moze miałyscie podobne przypadki? nigdy nie miałam biopsji....
Nigdy czegoś takiego nie słyszałam. Biopsja jest konieczna dla wykluczenia zmian rakowych. Miałam biopsję 2 lata temu i nic się nie stało. Trochę nieprzyjemne, to wszystko, ale się uspokoiłam, że ok
Od kogo słyszałaś - od lekarza, czy od jakiejś koleżanki, nie będącej lekarzem?
Biopsja jest takim samym badaniem jak prześwietlenie klatki piersiowej czy pobranie krwi - czego się boisz? Chyba, że wolisz nie wiedzieć - no to wtedy nie chodź po lekarzach, bo i po co?
Jeśli interesuje Cię niekonwencjonalne bezinwazyjne wyleczenie tarczycy to zadzwoń tutaj http://www.centrumzdrowegozycia.com.pl/ oni wiedzą jak to zrobić. Znam kilka osób, które wyleczyły gorsze przypadki, i widziałem ich wyniki badań przed i po leczeniu. Niekorzystnie na pracę tarczycy wpływa fluor. Tarczyca nie pracuje prawidłowo jeśli organizm nie wytwarza odpowiedniej ilości witaminy D i organizm nie otrzymuje SELENU. Za prawidłową pracę tarczycy odpowiada kręg C7.