błażej - ocena

Temat dostępny też na forum: Home Asset
Bardzo polecam usługi pani Aleksandry Krause. Profesjonalna, niezwykle uczynna doradczyni ds. nieruchomości, która pomogła mi sprzedać działkę w ekspresowym tempie dwóch tygodni, na odległość prawie 300 km, a wiele spraw urzędowych załatwiła w moim imieniu. Mnóstwo rozmów telefonicznych, wymienionych SMSów, maili, a każdy z życzliwością, szacunkiem i poważnym podejściem do sprawy. Pani Krause to właściwa osoba, na właściwym miejscu, trzymająca rękę na pulsie i przeprowadzająca klienta przez cały proces sprzedaży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Błażeju, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i pełną uznania opinię! Cieszymy się, że Pani Aleksandra Krause mogła wesprzeć Pana w sprzedaży działki – skutecznie, sprawnie i z pełnym zaangażowaniem, mimo znacznej odległości. To właśnie kompleksowa i oparta na zaufaniu obsługa jest tym, co wyróżnia nasz zespół. Dziękujemy za zaufanie i polecenie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dominik - ocena (3 odpowiedzi)

Dziękuję za kolejny rok współpracy. Firma zarządza moimi nieruchomościami na wynajem, gorąco...

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!

Bron - ocena (5 odpowiedzi)

Ostrzegam wszystkich przed zakupem czegolwiek od tego pseudo dewelopera. Żałuję że ja się dałem...