Re: błędy w wynikach..
Skoro już ktoś podjął ten temat pozwólcie że i ja się wyżalę ;-)
... z przykrością muszę napisać że po miesiącach przygotowań, ogromnym, pełnym determinacji poświęceniu podczas harpaganowych zmagań, oraz emocjonujących dla mnie chwilach oczekiwania na wyniki, odnalazłem siebie (nr 717) na 20 miejscu ( z liczbą punktów wagowych 45 - pomniejszoną o 5!!!
Prawdę mówiąc opadły mi ręce ...i prysła cała dotychczasowa radość z 29 Harpagana - czy warto było przez 12 godzin "wypruwać sobie żyły"?.
Na Harpaganie jestem nie po raz pierwszy i MOWY NIE MA O TYM ABYM ZAPOMNIAŁ GDZIEŚ ODBIĆ KARTĘ!, albo nie wpisać godziny. U sędzin/sedziów na punktach staram się przeważnie upewnić dwukrotnie czy zostałem wpisany (czasem w ferworze okazuje się to konieczne )
No i w takim razie zupełnie nie rozumiem jak mogło się zdarzyć że nie zaliczono mi 17-tki. Calą trasę jechałem ramię w ramię z moim klubowym kolegą Darkiem Korsakiem (nr 719) sklasyfikowanym na 7 miejscu!!! z liczbą punktów wagowych 50 i na wszystkie świętości się zaklinam że tyleż samo punktów i ja uzbieralem!!! . Tymbardziej mi przykro gdyż takiego wyniku na Harpaganie jeszcze dotąd nie osiągnąłem :-((((
Heh - na owym punkcie pstryknąłem nawet fotkę - Maciek, Krzysiek jeśli to przeczytacie bardzo Was proszę: powiedzcie organizatorom że naprawdę tam byłem.
Ale się rozpisałem ;-))) ... pewnie ta pomyłka to z mojej winy, więc prośba do Was: trzymajcie kciuki aby werdykt sędziowski dla mojego protestu okazał sie łaskawy :-)))
Pozdrawiam :-)))
arek / rowery.elblag.net
0
0