blondynki

czy uważacie ,że blondynki mają łatwiej w życiu . pytanie do panów czy wolicie blondynki ?????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

brunetki, blondynki...

Ja wolę blondynkę, bo moja dziewczyna jest blondynką. Jakby była czarna, to bym wolał brunetki. Wszystko jedno..

Re: brunetki, blondynki...

święte słowa choć wolę blondynki to zawsze dostaje od nich po d... a z brunetkami zawsze sie dogadam i rónież są bardzo miłe. Blondynka jest bardziej towarzyska i żywa ale czuje sie odniej chłód. Natomiast brunetki odwrotnie są bardziej nie dostępne ale bardziej uczuciowe. Coć to jest jeszcze temat do przemyśleń...;)

Re: blondynki

ja lubie blondynki ale ciemniejszej nie ukrzywdze.

Re: blondynki i nie tylko

Tia... zastanówmy się: czy kolor włosów ma coś wspólnego z psychiką? Z tego, co ja zauważyłem: NIE! Ja wole blondynki, choć wszystkie moje dotychczasowe dziewczyny (2szt;)) mają ciemne włosy. Ideał to jedno, a rzeczywistość to drugie. Są ładne blondysnki, szatynki i brunetki! Ale co mi po super-lasce, z którą nie mam o czym pogadać?
Zresztą... kolor włosów to jak kolor butów - w każdym momencie można zmienić :))

ooooo rafar tu sie mylisz i to grubo kolor butow trzeba starannie dobierac do stroju, poniewaz w innym wypadku strasznie psuje calosc.Pomysl jak bys wygladal w brazowym garniturze i piaskowych butach? Chyba ze chcesz byc kontrowersyjny.
Ale jezeli chodzi o kobiety to kolor ich wlosow tylko w pierwszej chwili gra jakas role. Wazniejsza jest zgodnosc duchowa.

chłopaki, ja noszę przeważnie jasno zielone t-shirty i szare mokasyny, to kurcze z jakimi włosami mam szukać dziewczyny???

zakręcony rysiu

dla kontrastu pasowala by ruda ale lyse sa podobno namietniejsze ;-)

Inne tematy z forum

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...