boisko do koszykówki - Gdynia

Temat dostępny też na forum: Sport
Witam,
w związku z tym, iż robi się coraz cieplej nabrałem chęci, aby sobie pograć w koszykówkę. I mam takie pytanko...
czy zna ktos może jakies fajne boisko do koszykówki w centrum Gdyni lub jej okolicy? najlepiej jeszcze aby pojawiali sie tam równiez inni gracze..

Pzdr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: boisko do koszykówki - Gdynia

wiecie może czy mozna grac na boiskach przy 3 LO?? znalazlem je na mapie i z góry wygladaja imponująco ( 2 boiska jednokoszowe plus boisko wymiarowe) ...super
ktoś wie może czy przychodzi tam sporo ludzi?
pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w dzien wf, pozniej jakies zajecia szkolne, a tak zazwyczaj full ludu, wiec nieraz sie trzeba naprawde niezle postarac zeby zajac

to cos czuję ze w tym roku wyląduję na boisku przy plaży w centrum...aczkolwiek jego stan pozostawia wiele do myslenia...szkoda ze miasto nie chce się zając ta sprawą ( odnowienie boiska) gdyz to jest naprawde fajne miejsce...

to boisko nie nalezy do miasta, wiec miasto go nie odnowi

Inne tematy z forum

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...